Galatasaray Yunus Akgün'den Arda Güler'e övgüler: Transfer olunca gurur duyduk

Yunus Akgün'den Arda Güler'e övgüler: Transfer olunca gurur duyduk

09.07.2023 - 12:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kampa girdi. Kampta sarı-kırmızılı ekibin genç oyuncularından Yunus Akgün, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray, sezon öncesi çalışmaları için Avusturya’nın Graz kentinde kampa girdi. Kampta sarı-kırmızılı ekibin genç oyuncularından Yunus Akgün, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yunus Akgün'ün açıklamaları şu şekilde:

'DAHA FARKLI BİR YUNUS İZLETECEĞİM'

"Kampımız çok güzel başladı. Kampı en iyi şekilde tamamlayıp, Şampiyonlar Lig ön elemesine en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz."

"Geçen sene çok büyük beklenti vardı benden. Elimden geleni yapıyorum ama benim başarımdan çok takımın başarısı önemli. Ben Galatasaray'ın altyapısından yetiştim ve şampiyonluk benim en büyük hayalimdi. İnşallah çok daha farklı bir Yunus izleteceğim bu sezon."

HAYALİNİ KURUDUĞUM BİR ŞEYDİ'

"Hull City maçına kaptan olarak çıktım. Hayalini kurduğum bir şeydi. Hocama teşekkür ederim."

ARDA GÜLER'E ÖVGÜLER

"Arda Güler'in Real Madrid'e transferi ile hepimiz gurur duyduk. Arda'yı hepimiz beğeniyoruz. Önemli olan oralarda kalıp bizi daha da gururlandırması. Onun için hayırlısını diliyorum."

Haberin Devamı

'FUTBOLDAN ÇOK KEYİF ALIYORUZ'

"Bizi başarıya götüren en önemli şey arkadaşlığımızdı. Oynadığımız futboldan çok keyif alıyoruz. Şu anda da her şey yolunda ilerliyor. İnşallah bu sene de şampiyon oluruz."

Yazarlar