Dünyadan Futbol Yürekler ağza geldi! AZ Alkmaar-NEC Nijmegen maçında korkutan sakatlık

Yürekler ağza geldi! AZ Alkmaar-NEC Nijmegen maçında korkutan sakatlık

30.10.2023 - 10:32 | Son Güncellenme:

Hollanda Ligi'nde NEC Nijmegen ve AZ Alkmaar'ın karşı karşıya geldiği mücadelede korku dolu anlar yaşandı. Tecrübeli futbolcu Bas Dost maç sırasında bir anda yere yığıldı.

Yürekler ağza geldi AZ Alkmaar-NEC Nijmegen maçında korkutan sakatlık

Hollanda Ligi'nde NEC Nijmegen ve AZ Alkmaar ile oynanan karşılaşmada korkutan anlar yaşandı. NEC Nijmegen'in tecrübeli golcüsü Bas Dost bilincini kaybederek bir anda yere yığıldı.

Haberin Devamı

Hollanda Ligi Eredivisie'de AZ Alkmaar ve NEC Nijmegen karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın son dakikalarında korkutan bir sakatlık yaşandı.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

NEC Nijmegen'in tecrübeli golcüsü Bas Dost, mücadelenin 89. dakikasında bilincini kaybederek yere yığıldı.

SAĞLIK GÖREVLİLERİ MÜDAHALEYİ YAPTI

Olayın hemen ardından sağlık görevlileri futbolcuya müdahalede bulundu. Bu sırada Bas Dost'un takım arkadaşları da çevresini sardı. İlk müdahalenin yapılmasının ardından Hollandalı futbolcu hastaneye kaldırıldı.

Yürekler ağza geldi AZ Alkmaar-NEC Nijmegen maçında korkutan sakatlık

KALP KRİZİ İDDİASI

Olay sırasında Bas Dost'un kalp krizi geçirdiğine yönelik iddialar bulunurken Hollanda basınında yer alan habere göre sahaya defibrilatör götürüldü ancak kullanılıp kullanılmadığı bilinmiyor.

Haberin Devamı

DURUMU İYİ

Kulüpten yapılan açıklamada Bas Dost'un durumunun iyi olduğu açıklandı. Tecrübeli futbolcu ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "İyiyim. Sahada aldığım yardım muhteşemdi. Şu an hastanedeyim ve kendimi iyi hissediyorum. Tüm desteğiniz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

KARŞILAŞMA ERTELENDİ

Karşılaşmada NEC Nijmegen'in 2-1 üstünlüğü varken Bas Dost takımının ilk golünü de kaydetmeyi başarmıştı. Ancak tecrübeli futbolcunun bir anda yerde kalmasından sonra karşılaşma devam etmedi ve ertelendi.

Yazarlar