Voleybol Zehra Güneş'ten güldüren kaleci cevabı: 90 dakika koşamam

Zehra Güneş'ten güldüren kaleci cevabı: 90 dakika koşamam

11.12.2023 - 08:06 | Son Güncellenme:

Dünya Kulüpler Şampiyonası için Çin'e giden VakıfBank'ın otobüsünde renkli anlar yaşandı. Zehra Güneş'in futbol yorumları büyük ilgi gördü.

Zehra Güneşten güldüren kaleci cevabı: 90 dakika koşamam

Türkiye'nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank Spor Kulübü, 5. dünya şampiyonluğu için Çin'e gitti. CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele etmeye hak kazanan sarı-siyahlılar B Grubu'nda Sport Center Women's Club ve Dentil Praia Clube ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

ZEHRA GÜNEŞ'TEN FUTBOL CEVABI
VakıfBank ve Milli Takım'ın yıldız ismi Ayça Aykaç, takım otobüsünde arkadaşlarıyla röportaj yaptı. Zehra Güneş ise röportaj sırasında futbolla ilgili gelen soruya verdiği cevapla gündem oldu.

Zehra Güneş, futbolda kaleci olmak istediğini söyledi. "Ya futbolcu olsaydın?" sorusu yöneltilen Güneş, "Kaleci olmak isterim derim. Boyum uzun, 90 dakika koşamam ben. Orta oyuncu da futbolda kaleciliğe geliyor" dedi.

Carutasu: Kaleci ne demek?
Zehra: Goalkeeper canım

Zehra Güneş ayrıca, "Orta oyuncu futbolda ne olur, kaleci olur. Goalkeeper olur. Pasör de orta saha bence. Forvet, pasör çaprazı. Santrfor bizde köşe oyuncu. Forvet, pasör çaprazı. Santrfor köşe. Kaleci, orta oyuncu yani ben! Al yaptım!" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Zehra Güneş'in bu cevabı özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İLK MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı turnuvadaki ilk maçına 13 Aralık Çarşamba TSİ 09.00'da Sport Center Women's Club karşısında çıkacak. Turnuva tarihinde boy gösterecek ilk Vietnam kulübü olan Sport Center Women's Club, Asya Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak Çin biletini elde etmişti. Sarı-siyahlılar ikinci maçına ise Güney Amerika şampiyonu Dentil Praia Clube karşısında çıkacak. Brezilya ekibi ile oynanacak mücadele 15 Aralık Cuma TSİ 09.00'da başlayacak. Turnuvada gruplarını ilk 2 yarı tamamlayan takımların çapraz eşleşeceği yarı final maçları 16 Aralık Cumartesi, üçüncülük ve final mücadelesi ise 17 Aralık Pazar günü oynanacak.

Yazarlar