Fenerbahçe Zico'dan mesaj var!

Zico'dan mesaj var!

27.11.2012 - 18:44 | Son Güncellenme:

Soccerex'de "teknik direktörun sırları" isimli panele katılan Zico, Doha'ya dönmeden önce TFF standını ziyaret etti.

Zicodan mesaj var

Aslı Pelit / Skorer Özel

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Zico, Brezilya'da Soccerex Fuarı'nda TFF'nin standını ziyaret etti, burada Türk kahvesi içerek, lokum yedi.

Haberin Devamı

Standda kahve içip lokum yiyen ve "kahve falı yok mu?" diyerek şakacı kimliğini gösteren ünlü teknik adam, sarı-lacivertlilerden ayrılan eski öğrencisi Alex hakkında şunları söyledi:

"Alex çok önemli işler yaptı. Görevini başarıyla tamamladı ve Fenerbahçe'ye hizmet etti. Şimdi Coritiba'da top koşturacak ve artık orada görev yapacak."

TÜRKİYE'YE GELMEK İSTERİM

Türkiye'yi çok sevdiğini de dile getiren Zico, "Elbette Türkiye'ye gelmek isterim. Ben onları, onlar da beni çok seviyor. Orada yakın dostlarım var" diye konuştu.

Bu arada TFF'nin standını ziyaret eden Brezilya Milli Takımı'nın eski Kaptanı Carlos Alberto, Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi, 1960'lı yıllarda Dünya Şampiyonu oldukları Brezilya Milli Takımı'nın formasını hediye etti.

Haberin Devamı

Öte yandan Türk gazetecilerle de şakalaşan Zico, Türkçesi'nin kötü olmasi ile dalga geçerek "Sizin iki günlük Portekizceniz benim Türkçemden daha iyi olabilir!" dedi.

Yazarlar