İtalya Serie A Zlatan Ibrahimovic bombası! Geri dönüyor, işte yeni görevi

Zlatan Ibrahimovic bombası! Geri dönüyor, işte yeni görevi

28.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezonun sonunda kariyerini noktalayan Zlatan Ibrahimovic, futbol dünyasına yeni rolüyle dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Zlatan Ibrahimovic bombası Geri dönüyor, işte yeni görevi

41 yaşındaki İsveçli süperstar, geçen sezonun sonunda sakatlıklar yaşadığı için emekli olmak zorunda kalmıştı. İtalya'dayken inanılmaz kariyerinin ilk perdesi kapandı ve Rossoneri ile ikinci Serie A şampiyonluğunu da yaşamayı ihmal etmedi. Daha sonra futbolu bırakarak kariyerine yeni bir aşamada devam edeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

YENİ GÖREVİ İÇİN HAZIR

Ibrahimovic, yakın zamanda Newcastle ile Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde Milan'da görüldü ve Calciomercato, eski İsveçli milli oyuncu ile kulüp sahibi Gerry Cardinale arasında kendisi için olası bir rol konusunda görüşmeler yapıldığını aktardı.

ARADA KÖPRÜ OLACAK

Milan, parlak ışıklar altında performans göstermenin getirdiği baskıyı bilen ve soyunma odası ile yedek kulübesi arasındaki uçurumu kapatabilecek bir figür olarak Ibrahimovic'in deneyimini ve karakterini bir araya getirmek için kolları sıvadı. Serie A devi, Ibrahimovic'i takım ve yönetim arasındaki bir köprü olarak kullanacak.

KARARI BEKLENİYOR

Kulüp efsanesi Paolo Maldini'nin yaz aylarında ayrılmasının ardından Ibrahimovic'e takım menajeri olarak görev verilerek başantrenör Stefano Pioli ile birlikte çalışmasına olanak tanınabileceği yönünde öneriler de var. Kulübün yapısı ve yeni görevinin neleri kapsayacağı konusunda daha fazla netlik arandığından Ibrahimovic bir karara varmak için acele etmiyor. Kasım veya Aralık ayında, İsveçli yıldızın görevine resmen başlayabileceği bildiriliyor.

Haberin Devamı

Yazarlar