Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Her seferinde ayrı bir şımarıklıkla, saygısızlıkla, gereksiz ego kibriyle gördüğümüz, ne sebeple şöhret olduğunu kendi bile bilmeyen insanlara prim vermeye devam edip de normal bir sonuç beklemek saçma olurdu değil mi? Kendini dünyanın merkezinde ve zirvesinde sandığı hiçbir konuşmasına tahammül edemediğim sosyal medya bilmem nesi Reynmen, sözlü saygısızlık işini ilerletti ve fiziksel şiddete vardırdı. Yanına yaklaşıp kendisine soru soran magazin muhabirine tokat atma cüretini gösterdi. Kelimeler kifayetsiz ya, akıl alır gibi değil gerçekten!

İşin fenası bu tip karakterleri memleketin çoluğunun çocuğunun, gençlerinin milyonlarcası takip ediyor ve örnek alıyor. Bu da demek oluyor ki, aynen onlara benzeyecek olan sayısız insanımız yolda! Tehlikenin farkında mıyız acaba? Tek bir umudum var ki; yok yere üne ve paraya sahip olunca şaşıran tipler, eninde sonunda geri dönülmez bir hata yapıp kendi kendilerini imha ediyor. Örneğini yakın zamanda gördük, Reynmen de aynı yolun yolcusu olmakta kararlı görünüyor.

'ÖLÜMLÜ DÜNYA’ EFSANEYMİŞ!

Ali Atay’ın senaryo ekibinde yer aldığı ve yönetmenliğini yaptığı, 2018 vizyon tarihli ‘Ölümlü Dünya’ filmini arkadaş tavsiyesiyle daha yeni izledim. Gülmekten defalarca gözümden yaş geldi, bazı sahneleri başa alıp alıp, defalarca izledim. Karakterlerin her biri ayrı efsane olmuş, diyaloglar aşırı komik, absürd hikayesi baştan sona çok eğlenceli... Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan, Mehmet Özgür, İrem Sak gibi oyuncuların yer aldığı filmi benim gibi bugüne kadar izlememiş olanlar varsa, sakın daha fazla geç kalmasınlar! Bazı favori komedi filmlerim vardır, defalarca izler ve her seferinde aynı şekilde gülerim. ‘Ölümlü Dünya’yı da favori listeme aldım, çok iyi, çok!

Kendi kendini imha edenler



DUDAK HAKİKATEN UÇUKLUYOR!

Bazı ünlülerin dahil oldukları projelerden kazandıkları yüksek ücretleri haber yaparken hep, ‘Dudak uçuklatan kazanç’ kalıbı kullanılır ya, vallahi mecaz olarak değil ciddi ciddi uçukluyor dudaklar! Benim son uçuğum Burak Özçivit’in yeni dizisinden bölüm başına alacağı 325 bin TL’yle çıktı mesela! Daha Beren Saat’in bölüm başı ücretini duyduğumda çıkan uçuk geçmemişti! Yıldız isimlerin başkalarından daha fazla kazanmasına lafımız yok ama ne yalan söyleyeyim bu kadarını çok aşırı buluyorum. Kimse de popüler olmanın haricinde ekstra bir kuş kondurmuyor neticede... Darphane gibiler vesselam!

Kendi kendini imha edenler