Cadde ‘Ajda’nın gücü yeter mi?’

‘Ajda’nın gücü yeter mi?’

12.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy ile Ajda Pekkan arasında iki yıl önce iftarda çıkan ‘selam’ kavgası nedeniyle tutuklama kararı çıkan Diva, ifade verdi

‘Ajda’nın  gücü yeter mi’

‘Diva’ Bülent Ersoy’la ‘Süper Star’ Ajda Pekkan’ın arasındaki ‘Selam’ krizi bitmek bilmiyor. Pekkan’ın, iki sene önce dönemin Başbakan’ı R. Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı iftar yemeğinde selam vermediği için kendisine ‘Ucube’ diyen Ersoy’a açtığı davayı geri çekmediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Tebligat ulaşmadı

Pekkan, Ersoy’un davette kendisine selam vermediği için söylediği, “Masaya geldi hödük, bir Allah’ın selamını vermedi” sözlerini unutmadı. Pekkan, kendisine söylediği sözler yüzünden Ersoy’a dava açtı. Ersoy’un iletişim adresleri yanlış yazılınca kendisine tebligat gitmemesi nedeniyle haberi olmadığı dava yüzünden ifade vermeye gidemeyince hakkında tutuklama kararı çıktı.

‘Beni ziyaret edin’

Kendisine dava açan Pekkan için ulaştığımız Ersoy, “Şu an Sağmalcılar Cezaevi’ndeyim. Beni ziyaret edin” diyerek espri yaptı. Daha sonra ifade verdiğini söyleyen Ersoy, “Ajda’nın beni tutuklatma gibi bir gücü var mı? Bakın ifademi verdim şimdi yemeğimi yiyorum. Ajda Hanım’ın kin ve nefreti devam ediyor. Kendisine bir kırgınlığım yok. Ama bu saatten sonra da kucak kucağa oturacak değiliz. Şimdi dava başlıyor. Ne olur bilemeyiz. Hakimin takdiridir” dedi.