Cadde ‘Aşkta denge şarttır’

‘Aşkta denge şarttır’

01.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aşkın herkese göre değişen bir şey olduğunu söyleyen Şükran Ovalı, ‘Onu yaşama şekliniz, zamana, algıya ve deneyimlere göre değişiyor’ dedi

‘Aşkta denge şarttır’

Paramparça dizisine ‘Ayşe’ karakteriyle dahil olan Şükran Ovalı, Elele dergisine röportaj verdi. Oyuncu, “Bir işe 54’üncü bölümde dahil olmak kolay bir şey değil” dedi. Projelerde farklı karakterleri oynamayı önemsediğini söyleyen Ovalı, “Oyunculuk, başka biri olmayı kabul etmektir. Birbirinden uzak karakterleri canlandırmak beni heyecanlandırıyor” diye konuştu. Oyuncu, “Hayatı çok didikleyen insanlardan mısınız?” sorusuna, “Hayatı sıkıştırmayı sevmediğimi söyleyebilirim. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyorum. İnsan yaşadığı sürece umuttan ve değişimden vazgeçmemeli” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Kişiye göre değişir’

Şükrü Özyıldız’la beraberliğini geçtiğimiz aylarda noktalayan Ovalı, aşkla ilgili şöyle konuştu: “Aşkı yaşama şekliniz, zamanına, algısına, deneyimlere, denk gelmesine göre değişiyor. Yani herkese göre değişen bir şeydir aşk. Kalıplara koyamazsın. Aşk bağdır, denge şarttır” açıklamasını yaptı.