Cadde 'Çalgı Çengi' filmindeki çekyat satışa çıktı

'Çalgı Çengi' filmindeki çekyat satışa çıktı

05.01.2017 - 14:57 | Son Güncellenme:

Ünlü komedyenler Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in 'Çalgı Çengi İkimiz’ filminde yer alan çekyat, Ankaralı sahibi tarafından satışa çıkarıldı.

Çalgı Çengi filmindeki çekyat satışa çıktı

Cem Yılmaz’dan aldıkları destekle ilk filmleri 'Çalgı Çengi’yi çıkaran Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisi, filmin devamını yıllar sonra çekti. Beyazperdede seyircisiyle buluşan filmde kullanılan bir aksesuar ise internet üzerinden satış yapılmasını sağlayan bir sitede kendisine yer buldu.

Haberin Devamı

Sitenin ilginç ilanlar kategorisinde 'Çalgı Çengi İkimiz’deki Oyuncu Çekyat Satılık' adıyla yer alan ilan dikkati çekti.

Film setinde kullanılan dekorlardan biri olan ‘çekyat’, Ankara'daki sahibi tarafından satışa çıkarıldı. 3 bin TL'den satışa sunduğu çekyatla ilgili ilan sahibi, açıklama bölümünde nakit ihtiyacını karşılamak üzere kendi evinin misafir odasında duran ama misafir gelmediği için hiç kullanılmayan çekyatını filmin fragmanında görünce satmaya karar verdiğini belirtti. Filmde çekyatın rolünün de çok olduğunu yazan ilan sahibi, ilk filmdeki gibi çekyatta ceset taşınmadığını, filmin vizyona girmesiyle birlikte çekyatın değerinin artacağını ifade etti. İlan görseli olarak da film çekimlerinde çekyatın taşındığı bir sahne kullanıldı.