Cadde ‘Çocuk istiyorum diye erkekler kaçıyor!’

‘Çocuk istiyorum diye erkekler kaçıyor!’

25.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yunan müziğin ünlü ismi Despina Vandi ve Ziynet Sali, Harbiye Açıkhava’da verecekleri konser öncesi basın karşısına çıktı. İkili toplantıda sık sık birbirleriyle şakalaştı

‘Çocuk istiyorum diye erkekler kaçıyor’

Ziynet Sali ile Yunan müziğinin önemli ismi Despina Vandi bu akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda birlikte sahneye çıkacakları konser öncesi önceki gün gazetecilerin sorularını cevapladı. Basın toplantısında sık sık şakalaşıp birbirlerine sarılarak poz veren ikiliden Vandi, “Böyle bir kadının tek olmasına gönlüm el vermiyor. Kendisine uğur getireceğim bu konserden sonra sevgilisi olacak” sözleriyle Sali’yi utandırdı.
İlk kez Türkiye’de konser verdiğini söyleyen Vandi, sıcak ve samimi tavırlarıyla dikkat çekerken, meslektaşı Sali’yi “Ziynet iyi bir ses” diyerek övdü. Türkiye’de ilk kez Vandi’nin şarkısı ‘A Pa Pa’yı söyleyerek kariyerinin başladığını söyleyen Sali, “Bu şarkıyla beni profesyonel anlamda tanıdınız. İki kadın gücünü sahnede müzikle birleştirmek istedim. İlk başta aklımıza gelen isim Despina Vandi’ydi. Hem Türkiye’deki şarkılarının bilinirliği bize yakınlığı ve sıcaklığıyla böyle teklif götürdük. Birlikte göbek atacağız” dedi. Sali birlikte dünya turnesi yapmak istediklerini de belirtti.

Birlikte hamam sefası
Samimi bir ortamda geçen basın toplantısında bir ara birlikte Hürrem Sultan Hamamı’na gideceklerini söyleyen Sali’ye Vandi “Ziynet birlikte hamama gidebilmemiz için bir erkek yerine beni seçti” sözleriyle karşılık verdi.
Bu renkli diyaloglar sonrası araya giren Sali, “Ben de tabii ki sağlıklı insanım ve ilişkilerimi göz önünde yaşamıyorum. Ciddi bir ilişki ve çocuk yapmak istediğim için kaçıyor erkekler. Sorun burada” dedi.