Cadde ‘Demet boş konuşmuş’

‘Demet boş konuşmuş’

12.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy programının aleyhinde laf eden Demet Akalın için “Sözlerinin nereye gideceğini bilememiştir” dedi

‘Demet boş konuşmuş’

Demet Akalın, Bülent Ersoy’un yer aldığı ‘Dünya Güzellerim’ programı için eleştiride bulunmuştu. Akalın, projenin yeni sezon çekimleri için kendisine teklif yapıldığı haberleri üzerine ‘Twitter’ sayfasından şöyle yazmıştı: “Ne alaka ya? Hiç öyle bir teklif gelmedi, yalan bunlar. Ben o kadar boş muyum? İşim gücüm var!”

Haberin Devamı

‘Kızım gibidir’

Bu sözlere sinirleneceği sanılan Bülent Ersoy, daha önce ‘Popstar’ programında birlikte jüri üyeliği yaptığı Demet Akalın’ı anlayışla karşıladı. Bülent Ersoy telefonla bağlandığı ‘Beyaz Magazin’ programında şunları söyledi: “Ben kötü tarafından bakmak istemiyorum. Demet kızım gibidir ve onun öyle düşünmeden konuşmaları vardır. ‘Ben boş muyum’ diyemez, çünkü o programda ben varım. İnsanlar trilyonlarını ortaya koyuyorlar, boş insanlara bu teklifler gitmez.”

‘Hatasını düzeltti’

Bülent Ersoy konuşmasına şöyle devam etti: “İnsan olarak da yüreği tertemiz bir çocuktur Demet. O anda ne söylediğini, nereye gideceğini bilemedi. Sonra da ‘Bunun ucunda Bülent Ersoy var, bu laf Bülent Ersoy’a gider’ diye düşündü ve Twitter’daki yazısını kaldırdı. Böylece hatasını düzeltti. Ben onun kötü niyetle hareket edeceğine inanmıyorum.”