Cadde ‘Evlilik aşkımızı değiştirmedi’

‘Evlilik aşkımızı değiştirmedi’

13.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Deli Aşk’ filmiyle beyazperdede izlediğimiz Pelin Akil, eşi Anıl Altan’la ilişkisini anlattı: “Birbirini anlayan bir çiftiz. Evlendikten sonra sevgimizde, aşkımızda bir değişiklik olmadı”

‘Evlilik aşkımızı  değiştirmedi’

‘Deli Aşk’ filminde izlediğimiz Pelin Akil, bir yandan da yakında başlayacak ‘Çember’ dizisinin heyecanını yaşıyor. Oyuncuyla yeni projelerini, Anıl Altan’la evliliğini ve yapmak istediklerini konuştuk.

Haberin Devamı

‘Deli Aşk’ nasıl bir film oldu?

Çok eğlenceli ve sıcak bir film oldu. Kaman kardeşlerin işlerini çok beğenirdim zaten. Hikayenin izleyenleri gülümseteceğine eminim.

Bu kadroyla ilk kez mi çalıştınız?

Evet. Cem Yılmaz, Emrah Kaman ve Zafer Algöz... Gülme krizlerinden çekemediğimiz sahneler oldu.

Canlandırdığınız Neşe nasıl bir kız?

Gelgitler yaşayan, neşeli biri. Ekrem’den sonra F-16 pilotu bir sevgilisi oluyor ama bir yandan Ekrem hep hayatında olsun istiyor.

‘Evlilik aşkımızı  değiştirmedi’

Eşiniz Anıl Altan’la yaşadığınız ilk görüşte aşk mıydı?

‘Öğretmen Kemal’ dizi ekibini ziyarete gittiğimde tanıştık. Aşkımız iki sene sonra başladı. Ama arkadaşlık sürecinde de Anıl’la çok eğleniyorduk.

Nasıl evlenme teklif etti?

30’uncu doğum günümde teklif etti. Öncesinde hep söylerdim, “30’uncu yaş günümü çok önemsiyorum, özel olsun istiyorum” diye ama evlilik teklifini beklemiyordum. Heybeliada’da hiç kullanılmayan bir yeri hazırlamış; dekorasyon, mumlar, müzik... Diz çöküp teklif etti. İlk lafım “Gerçekten mi?” oldu.

Haberin Devamı

Evlilik hayatınızda neleri değiştirdi?

Çok şey değişmedi ama sorumluluk artıyor. Daha sahipleniliyor insan. Sevgimizde, aşkımızda bir değişiklik olmadı.

Anne olmak istiyor musunuz?

1-2 sene sonra ama belli de olmaz.

Filmin adı ‘Deli Aşk’, siz deli aşık mısınız?

Biz, birbirini anlayan bir çiftiz. İkimiz de bu sektörde olduğumuz için anlayışlıyız.

‘Torunlarıma izleteceğim komik filmim oldu’

Birlikte çalışmak istediğiniz başka kimler var?

Daha çok sanat filmlerinde yer almak istiyorum. Mesela Ferzan Özpetek’in bir projesinde oynamak isterim. Yeşim Ustaoğlu’nu beğeniyorum. Sanat filminin ortamı başka oluyor. Dizi seyirciyle buluşmak ve maddi kazanç sağlamak için önemli ama sinema geleceğe yatırım. ‘Deli Aşk’a da o gözle bakıyorum. İleride torunlarıma izletebileceğim komik bir filmim oldu.

Anıl Altan’la başka projeleriniz olacak mı?

İlk kez aynı dizide rol alacağız. Romantik komedi yapmak istiyoruz. Hikayelerimizi senaryolaştırıp, öyle bir şey yapabiliriz. Kendi adıma, müzikal yapmayı istiyorum çünkü şarkı söylemeyi çok seviyorum.

Haberin Devamı

‘Instagram’daki atışmalarımız gerçek’

İki oyuncu birlikte olunca, evde de hep sanat konuşulduğu düşünülüyor...

Şimdi bir de aynı dizide oynuyoruz. ‘Konuşacak bir şeyimiz kalmaz mı acaba?’ diye çok düşündük ama öyle olmadı. Sette bir olay yaşandığında yatıştırıcı taraf oluyoruz. Hiç problem olmadı.

Karşılıklı oynamak nasıl?

Birbirimizi, neye ne tepki vereceğimizi biliyoruz. Evde de senaryo üzerine çalışıyoruz. Dizide, birbirlerine heyecan duyan iki polisi canlandırıyoruz.

Instagram hesabınızdan da her anınızı paylaşıyorsunuz...

Oradaki atışmalarımız gerçek. Bir şey konuşuyoruz mesela, sonra “Hadi bu anı çekelim” diyoruz. ‘Çember’ polisiye bir dizi, içinde komedi yoktu ama biz olunca illa ki, bir şeyler oluyor.