Cadde 'Giyinik olanı herkes soymak ister'

'Giyinik olanı herkes soymak ister'

21.11.2016 - 17:37 | Son Güncellenme:

Erdem Yener, 'Çıplak' ismini verdiği ikinci albümünü yayınladı. Müzisyen ve oyuncu, yeni çalışmasını bu sözlerle özetledi.

Giyinik olanı herkes soymak ister

Erdem Yener, 2008 yılında çıkardığı ilk albümü Kirli ve 2013'te yayınladığı teklisi 'Rüyalar Kızı’nın ardından ‘Çıplak’ ismini verdiği ikinci albümünün heyecanını yaşıyor.

Haberin Devamı

Çıkış parçası olan 'Gece'nin söz ve müziği Gürkan Kömürcü, düzenlemesi ise Ozan Tügen imzası taşıyor. Albümde bulunan diğer 8 şarkının söz ve müzikleri de Erdem Yener’in kaleminden döküldü.

Berent Baytekin’in yönetmenliğini ve Firar Güney Kayran’ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği 'Gece' şarkısının klibi; Tuzla, Şile ve Ümraniye Platoları olmak üzere 3 ayrı mekanda 2 günde çekildi. 'Çıplak' ve ilk video klibi 11 Kasım’da tüm dijital platformlar ve müzik kanallarında yerini aldı.

"YARGILANMAKTAN KORKMAMAK GEREKİYOR"

‘Çıplak’ albümünün daha düz ve direkt bir iletişim biçimi için kendisine aldığı notlardan oluştuğunu ifade eden ünlü müzisyen ve oyuncu, "Yargılanmaktan korkmamak gerektiğini anlatıyor bu albüm. Düz konuşuyor, net anlatıyor. Giyinik olanı herkes soymak ister, ama çıplak olana dokunmak cesaret ister" dedi.