Cadde "Hakaret etti, dövdü, çoraplarını çıkartıp yüzüme fırlattı"

"Hakaret etti, dövdü, çoraplarını çıkartıp yüzüme fırlattı"

04.10.2016 - 14:05 | Son Güncellenme:

Manken ve oyuncu Anna Borodayenko, organizatör sevgilisi Koray G.'nin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Hakaret etti, dövdü, çoraplarını çıkartıp yüzüme fırlattı

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılan dava dosyasındaki iddialara göre asıl mesleği avukatlık olan, Şevkat Yerim Dar ve Kahpe Bizans 2 gibi sinema filmlerinde oynayan Rus asıllı Anna Borodayenko, Koray G.'yle 9 ay önce tanıştı. Ardından sevgili olan çift, henüz ilişkileri bir haftalıkken tartışmaya başladı. Genç mankenin telefonuna başka kişilerden sürekli mesaj gelmesine sinirlenen Koray G., eğlenmek için gittikleri barda kıskançlık krizine girdi. Tartışma büyüyünce, tokat attı. Bunun üzerine mekânı terk eden Borodayenko evine gitti.

Haberin Devamı

“AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYİNCE…”
Habertürk’ten Hayati Arıgan'ın haberine göre, ikili kahvaltı sırasında tekrar tartışmaya başladı. Koray G. ayrılmak istediğini söyleyen Borodayenko'ya hakaret ve tehditler yağdırıp tekrar dövmeye başladı. Ardından da hediye ettiği deri ceketi bıçakla parçalayıp evden ayrıldı. Soluğu karakolda alan güzel manken, Koray G.'den şikâyetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcılık, organizatör sevgili hakkında ‘yaralama ve mala zarar verme' suçlarından 8 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

“ANNA BAŞKA ERKEKLERLE GÖRÜŞÜYORDU”
Mahkemede ifade veren Koray G. ise olayı şöyle anlattı: “Anna'yla bir haftalık arkadaşlığım oldu. Para kopartmaya çalıştığını ve başka erkeklerle görüştüğünü anlayınca tartıştık. Ancak vurmadım. Evine de terk ettiğim için ağlaması üzerine gittim. O gün hediye olarak mont almıştım, parçalayıp attım. Dolayısıyla mont onun değildir.”

Haberin Devamı

“ÇORAPLARI YÜZÜME FIRLATTI”
Koray G.’nin açıklamalarından sonra söz alan Borodayenko ise; “Hakaret edip dövdü. Mankenlik ve oyunculuk yapmamı engelleyeceğini, beni sınır dışı ettireceğini söyledi. Ayağındaki çorapları çıkartarak yüzüme fırlattı” şeklinde konuştu. Anna Borodayenko, uzlaşmak istemediğini belirtip Koray G.'nin cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme duruşmayı erteledi.