Cadde ‘Hayranlarım motive etti’

‘Hayranlarım motive etti’

15.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uzun bir zamandır zor günler geçiren ve tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan Zerrin Özer, aylar sonra ilk adımlarını atmanın mutluluğunu yaşadı. Özer, destek mesajı yollayan hayranlarına teşekkür etti

‘Hayranlarım motive etti’

Doktorunun heyecanı ve hatası yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan ve zor günler geçiren Zerrin Özer, uzun bir aradan sonra ilk adımlarını atarak büyük bir iyileşme gösterdi. TRT Müzik’te canlı olarak yayınlanan, ‘Zerrin Söylüyor’ adlı programıyla ekrana gelen Özer, Tepebaşı stüdyolarında gerçekleşen çekimler sonrası gazetecilerle bir araya gelerek soruları cevapladı.

Haberin Devamı

‘Hayranlarım motive etti’
‘Çok daha iyiyim’

Fizyoterapist ablasının gözetiminde havuzda yüzen ve kas gevşetme hareketleriyle büyük bir iyileşme göstererek, aylar sonra ilk adımlarını atan Özer’in mutluluğu çevresindekilere de yansıdı. Uzun bir aradan sonra ilk kez ayakta şarkı söylediğini ifade eden Zerrin Özer, “Fizik tedavi görmeye başladım. Çok şükür ki çok daha da iyiyim. Bugün ilk defa ayakta şarkı söyledim, bu mutluluğu tarif edemem size. İlk zamanlarda kendimi zorladım ve ayağa kalkarak yürümek istedim. O sırada ayak parmaklarımı kırdım. O da üzerine daha da zorladı beni” dedi. Sevenlerinin desteğinin iyileşmesinde büyük öneme sahip olduğunu da ifade eden Özer, “Öylesine güzel mesajlar aldım ki bu beni oldukça iyi yönde motive etti” dedi.

Haberin Devamı

‘Arabeskin kralını yaparım’

Konser vermeyi çok özlediğini de belirten Özer, “Bayram sonrası kendimi toparlarsam konser vermek istiyorum. Önümüzdeki hafta stüdyoya giriyoruz. Çok güzel şarkılardan oluşacak” dedi. Arabesk şarkı söylemenin tecrübeye ve yaşa baktığını söyleyen Özer, “Arabesk yaparsam kralını yaparım. Arabesk okurken hakkını vermek lazım, yaşanmışlık lazım, ruh lazım... Biraz yaş almak gerekiyor arabesk okumak için. İlk kez burada açıklıyorum, vefatından sonra tanıdığım ve sesine hayran olduğum Azer Bülbül şarkıları okuyacağım” dedi.