Cadde 'Hiç popüler olmadım'

'Hiç popüler olmadım'

07.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Kehribar’ dizisinde rol alan Aslıhan Güner, sosyal medyayı da aktif kullanan isimlerden. Oyuncu, “Hiçbir zaman çok popüler biri olmadım. İşimi yapıp geri çekildim. İlk defa kapılarımı açtım” dedi

Hiç popüler olmadım

‘Evlilik teklifleri alıyorum’

- Orta Doğu’da Beren Saat ve Tuba Büyüküstün kadar kitleniz var. İlginç tekliflerle karşılıyor musunuz?

Sosyal medya hesaplarıma arapça yazılar yazılıyor. Evliyim ama evlilik teklifleri de geliyor. Bu yaz İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, İskoçya ve Hollanda’ya gittim. Her ülkede sevenlerimle görüştüm. Sevilmenin değerini bilip Allah’a şükrediyorum.

- Oyunculuğa başladığınız dönemdeki hedeflerine ulaştınız mı?
Hiçbir oyuncu “Oldum” diye bir şeyi kabul etmez. Oyunculuk sonu olmayan bir meslek. Çok hayalleri ve hedefleri olan biri değilim. Olduğum yerden memnunum. Yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum.

- Sinema için ne düşünüyorsunuz?
Altı sinema filmim var. İnsan doymuyor, her yıl olsun istiyorum. Sinemada kendi sınırlarınızı zorluyorsunuz. Şimdi de aksiyon işinde olmak isterim. Dövüşmeyi ve kılıç kullanmayı biliyorum.

Haberin Devamı

Hiç popüler olmadım
‘Eşim için şükrediyorum’

- Mert Kılıç’la evliliğiniz size neler getirdi?

Huzurlu, daha güçlü oldum ve sağlamlaştım. Sevgi konusunda eksiklik olmayınca hayata daha sakin bakıyorsunuz. Doğru insanla evliyseniz hayatınızda hiçbir eksiklik olmuyor. Her sabah böyle bir eşim olduğu için şükrediyorum.

- Aynı evde iki oyuncu olması zor değil mi?
Mert, oyuncu koçum. Her sahnemi onunla çalışıyorum. Göremediğim ve fark edemediğim şeyleri söylüyor.

- Evlendikten sonra oyunculukta kurallar koydunuz mu?
Mert olmadan önce de aynı Aslıhan’dım, şimdi de aynıyım. Bu işe 12 sene önce başladığımda Mert hayatımda yoktu. Kendi çizgim halen aynı.

- Hayatta korktuğunuz bir şey var mı?
Kendimi doğru ifade edememek beni sıkıntıya sokar. Söylediklerimin çarpıtılmasından rahatsız oluyorum. Genelde iki kez düşünüp bir konuşuyorum.

Haberin Devamı

- ‘Kehribar’ dizisine nasıl dahil oldunuz?
Yönetmenimiz Yıldız Hülya Bilban’la görüşmemizde iyi bir elektrik aldık. Uzun süredir iyi proje olsun diye bekliyordum. Senaryoyu beğenince projeye dahil oldum.

- Canlandırdığınız Bahar nasıl biri?
Ziraat mühendisi. Bursa’da doğmuş ama babasının isteğiyle İstanbul’a okumaya gidiyor. Daha sonra yine babasının isteğiyle Bursa’ya dönüyor ve karışık olayların ortasında kalıyor. Seyirci Bahar’ın hikayesinden etkilenecek.

- Önceden ağırlıklı başrol üzerine senaryolar yazılırdı. Artık dizilerde konular yayılıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Böyle daha güzel. Normalde hepimiz kendi hayatımızın başrolündeyiz. Ama attığımız adımlarda etki eden babamız, annemiz, kardeşimiz, eşimiz ve arkadaşlarımız var. Ben de dizi izlerken genel hikayeye bakarım.

- Çekimlerin Bursa’da olması zor oluyor mu?
Avantajı çok daha fazla. İstanbul’da trafik çilesi olduğu için sabah 8’deki sete üç saat önceden kalkmak zorundayız. Bursa’da 15 dakika önceden uyandığım için uykumu almış ve yüzüm diri durmuş oluyor. Sadece ailemi göremiyorum.

- Reyting kaygısı yaşıyor musunuz?
Seyircinin ne seveceğini tahmin edemiyorsunuz. Projenin tutup tutmamasından ziyade kalbime değmesi önemli. İnandığım için hiç tereddüt etmedim.

- Sosyal medyayı aktif kullanıyorsunuz...
Kendi hayatımda pollyannacılık oynayan biriyim. Sevdiğim fotoğrafları paylaşmaya devam ediyorum. İnsanlar gerçek hayatımı gördü. Hiçbir zaman çok popüler biri olmadım. İşimi yapıp geri çekildim. İlk defa kapılarımı sosyal medyada açtım. İnsanlar, odasının fotoğraflarından düğünlerinde giyeceği ayakkabılara kadar çok değişik şeyler soruyor.

Haberin Devamı

Hiç popüler olmadım