Cadde 'İçerde'nin yeni bölümüne damgasını vuran sahne!

'İçerde'nin yeni bölümüne damgasını vuran sahne!

29.11.2016 - 12:17 | Son Güncellenme:

İki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan, başrolde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral'ın yer aldığı 'İçerde' dizisi, pazartesi gecesi zirveyi kaptırmadı.

İçerdenin yeni bölümüne damgasını vuran sahne

Show TV'de dün gece 11'inci bölümü ile ekrana gelen 'İçerde' dizisi, reyting sıralamasında tüm kategorilerde birinci oldu. Fenomen dizi, ABC1 20+ 'da 11,70 izlenme oranı, 25,60 izlenme payı, AB’de 11,32 izlenme oranı, 27,58 izlenme payı, Total’de ise 9,65 izlenme oranı, 22,11 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

'#içerde etiketiyle sosyal medyada uzun süre TT olan yapım, 52 bin 262 tweet ile twitter'ın Türkiye gündeminde 10 saat 25 dakika, dünyada ise 5 saat 40 dakika kaldı.

"ÇIK DEDİM SANA MÜDÜRÜM, BİLİYORUM SENİN OLDUĞUNU"

'Alyanak', 'Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başardı. 'Yusuf'un ekibi ile Celal'in adamları, Alyanak'ın peşine düştü. 'Sarp', Alyanak'ı gizli evinde sıkıştırıp Yusuf Müdür'e teslim edecekti. Ancak Alyanak, 'Umut' ile ilgili ona bilgi vereceğini ve 'Necip'i tanıdığını söyleyip Sarp'ı kandırdı. 'Mert'in son anda yetişmesi ile kurtulan Sarp, Alyanak'ın peşine düştü. Yüzüklü adam 'Coşkun Eylem' üzerinden Celal'i bitirme planlarıyla 'Eylem'e haber gönderdi. Mert takibin sonunda Coşkun'un yaşadığını gördü. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçtikten sonra buluştukları yerde Sarp'ın, Necip'in Yusuf Müdür olduğunu söylediği "Çık dedim sana müdürüm, biliyorum senin olduğunu" diye bağırdığı sahne çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı 'İçerde'nin yeni bölümü 5 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de yayınlanacak.