Cadde ‘Kanseri müzikle yenelim’ konseri

‘Kanseri müzikle yenelim’ konseri

20.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çorlu’da meme kanserine dikkat çekmek amacıyla Türk Sanat Müziği konseri düzenlenecek. Konserde, meme kanserini yenen Nilay Döldöş şef olarak sahneye çıkacak

‘Kanseri müzikle yenelim’ konseri

Türk Kanser Derneği, Çorlu’da pazar günü meme kanserine ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla bir konser düzenleyecek. Meme kanseriyle mücadeleden başarıyla çıkan Nilay Döldöş’ün şef olarak sahneye çıkacağı konserin tüm geliri derneğe bağışlanacak. Ünlü sanatçı Orhan Gencebay da pazar günü saat 18.00’de ‘Kanseri müzikle yenelim’ sloganıyla düzenlenecek konsere destek için salonda olacak ve hayırseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

1 yıl önce meme kanseri teşhisi konulan ve Türk Kanser Derneği’ne başvuran Nilay Döldöş, tedavi sürecinde dernekten büyük destek gördü. Eski sağlığına kavuşan Şef Nilay Döldöş, derneğe teşekkür etmek ve meme kanserinde erken tanının önemine, meme kanserini yenmiş bir kadın olarak dikkat çekmek amacıyla bir konser verecek. İsviçre’de müzik eğitimi alan Döldöş, Çorlu’da pazar günü düzenlenecek konserde sahneye çıkacak.

Gecenin sürprizi Gencebay

Sevilen grup Manga’nın solisti Ferman Akgül’ün de eşlik edeceği konserin tüm geliri Türk Kanser Derneği’ne bağışlanacak. Manga’nın yanı sıra, Türk müziğinin güçlü sesi, usta sanatçı Orhan Gencebay da, projeye destek olmak amacıyla hayranlarına bir sürpriz hazırladı. Ünlü sanatçı, konser sırasında hayranları ve hayırsever katılımcılarla buluşacak.

Haberin Devamı

Konser öncesi Türk Kanser Derneği ve Nilay Döldöş, Orhan Gencebay ile bir araya geldi. Anlamlı projelere her zaman destek verdiğini belirten Gencebay, bu geceye katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.