Cadde RÜYALAR GERÇEK OLMASA DA OLUR!

RÜYALAR GERÇEK OLMASA DA OLUR!

10.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Cinsel fantezilerinizden utanmayın ve onları bastırmaya çalışmayın. Özellikle uzun zamandır bir ilişki sürdürüyorsanız, başkasıyla sevişmeyi hayal etmek hayatınıza renk katabilir

RÜYALAR GERÇEK  OLMASA DA OLUR

Dr. Sari Locker, ‘Muhteşem Seks’ adlı kitapta, cinsel fantezilerin insana güven kazandırabileceğini söylüyor: “Belli bir seks pozisyonunu denemek istiyorsanız ama emin değilseniz, fanteziler sizin için harikadır. Seks terapistleri, fantezilerin bazı cinsel sorunların üstesinden gelmekte bile faydalı olabildiğini tespit etmiştir. Fantezi aracılığıyla seks hakkındaki korkularınızı dindirebilir ve kendi cinselliğinizden zevk almayı öğrenerek başka biriyle de bunu yapmaktan zevk alabilirsiniz. ”



Bu gecenin en iyi 8 listesi
Dr. Locker, “İnsanlar her konuda fantezi kurar! Bir seks eğitmeni olarak geçirdiğim yıllar boyunca, ne varsa dinledim. Ama bazılarını daha sık duyarım. Aşağıda en popüler olduğunu düşündüğüm sekiz cinsel fantezi var. Bakın bakalım bunlardan biri en sevdiğiniz fanteziniz mi? Ne hakkında fantezi kurarsanız kurun, yalnızca sizi tahrik eden düşüncelerden ve görüntülerden zevk almalısınız. İster tamamen benzersiz bir fantezi olsun, ister ‘en iyi 8’ listesindekilerden biri olsun, tek önemli olan size uygun olmasıdır” diyor.

Haberin Devamı

1. Ünlü Bir Kişiyle Seks
Belki bir gün Jennifer Lopez ya da Denzel Washington’la tanışır ve onunla delice, tutkulu bir şekilde seks yaparsınız. Ancak bu ihtimal çok düşük! Fakat fanteziler kurarsanız, herhangi bir zaman ona sahip olabilirsiniz. Güçlü biriyle seks yapma fikri insanları tahrik edebilir. Hepimizin, imgelerini kolayca fantezilerimize katabileceğimiz, seksi ünlülerden oluşan ortak havuzu paylaştığımız bir gerçek! İster Brad Pitt’le jakuzide sizinle sevişsin, ister Drew Barrymore sizi öpücüklere boğsun, ünlü kişiler hakkında fantezi kurmak eğlenceli olabilir.

2. Bir?arkadaşla Seks
Her sabah, iş yerinde masasının yanından geçerken, parfümünün kokusu tükenmez fantezilerinizi tetikliyor. Birlikte çalıştığınız için bu kadına çıkma teklif etmemeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Sorun şu ki, kimi zaman sizi ona komik bir şekilde bakarken yakalıyor, çünkü onu bir gece önce hayal ettiğiniz pozisyonda hatırlıyorsunuz. Hayatımızdaki insanlar hakkında fanteziler kurmak çok yaygındır. Onları zaten her zaman görüyor ve düşünüyorsunuz, öyleyse neden fantezilerinize katmayasınız ki?

Haberin Devamı

3. Bir yabancıyla Seks
İster metroda fark ettiğiniz seksi yabancı, ister eşinizle birlikte dışarıdayken restoranda gördüğünüz garson, ister sokağın karşısında oturan utangaç kadın, ister hayalinizde yarattığınız bir kişi olsun, yaygın olarak görülen bir yabancıyla seks fantezisi, risk almadan ismi meçhul biriyle seks yapmanın heyecanını verir.

4. GÜÇ FANTEZİLERİ
Birinin gömleğinizi yırtıp, saçınızdan tutarak sizi yere yıktıktan sonra seks yapmasını istediniz mi? Çoğu kişi gerçek hayatta zorla seks yapmak istemez; ancak güç fantezileri son derece yaygındır. Bunlar gerçekleştirilmemesi gereken fantezilerdir, tabii partnerinizin rızası olmadıkça!

5. Biri izlerken sevişmek
Gömleğinizin düğmelerini yavaşça ve hiç utanmadan açıyorsunuz, belli bir heyecan hissediyorsunuz, çünkü bir gösteri yaptığınızın bilincindesiniz. Göğsünüze dokunuyor ve elinizi yavaşça aşağıya kaydırıyorsunuz. Bazı insanlar için teşhirci olmak çok heyecan verici olabilir, en azından fantezilerinde! Bir striptizci gibi birine gösteri yaptığınızı ve onu tahrik ettiğinizi düşünebilirsiniz. Bir yabacıyla seks yaptığınızı ve partnerinizin bir röntgenci olduğunu hayal edebilirsiniz.

6. Halka açık yerde seks
Bu tür yerlerde seks, gerçek hayatta risklidir. Fanteziler de benzeri bir risk hissi taşısa da, edepsiz teşhirden dolayı tutuklanmaktan korkmazsınız. Eğer sadece hayal ediyorsanız, hiç kimse sizi yakalayamaz.

Haberin Devamı

7. Egzotik yerlerde seks
Bu tür seks fantezileri, sizi daha önce hiç gitmediğiniz yerlere götürebilir. Ya da geçmişi yeniden yaşamanızı sağlayabilir. Eğer arka bahçenizde seks yaptıysanız, istediğiniz zaman dışarı çıkmadan sardunyaların içinde sevişebilirsiniz. Cancun’a olan seyahatiniz esnasında sahilde sevişmeyi planlıyorsanız, uçağınız hareket etmeden önce bile bunun fantezisini kurabilirsiniz. Zihniniz sizi nereye götürürse götürsün, fantezilerinizde kendinizi egzotik bir yere koymak güvenli ve eğlencelidir.

Haberin Devamı

8. Eski sevgiliyle seks
Cinsel hayatınızın en heyecanlı seksini eski sevgilinizle yaşadıysanız neden ona fantezilerinizde yer vermeyesiniz? Bazıları, bu fanteziye katlanamaz, çünkü orgazm olduktan sonra ayrıldıklarına üzülürler ya da fantezide bile olsa onun etrafta olmasından iğrenirler. Ama bazıları için eski sevgiliyle seks fantezileri kurmak her zaman kolaydır. Hatırlayabildiğiniz başlıca şey sekstir ve size neler hissettirdiğini bilirsiniz. Yeni partnerinizle sevişirken her zaman eski sevgilinizi düşünüyorsanız, terapiyle çözmeniz gereken bir ilişki sorununuz olabilir.