Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

13.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İşadamı Ali Ağoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre, önceki gün Kanyon’da görüntülendi.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN BAKIMSIZ
Şarkıcı Emel Müftüoğlu, önceki gece Asmalımescit’te arkadaşlarıyla görüntülendi. Hardal adlı mekandan çıkarken birden gazetecileri karşısında gören Müftüoğlu, neye uğradığını şaşırdı. Gülümseyerek poz veren sanatçının makyajsız ve salaş hali dikkat çekti.


EN KARARSIZ
Türkücü Kubat önceki gün yakın arkadaşlarıyla birlikte Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Bir süre arkadaşlarıyla sohbet eden Kubat, ardından yemek yemek için uygun bir restoran aradı. Kubat sonunda Nandos Resturant’ta oturmaya karar verdi.


EN SUSKUN
Oyuncu ve yönetmen Engin Günaydın, önceki gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Basın mensuplarının görüntü aldığını fark eden Günaydın, her zamanki gibi hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalıştı. Gazetecilerin, ‘New York’ta Beş Minare’ ,’Vay Arkadaş’ gibi filmlerden hangisini izlediğini sorması üzerine Günaydın, Altın Portakal’da ‘en iyi film’ ödülünü kazanan ‘Çoğunluk’ filmini izlediğini söyledi.

EN SİNEMASEVER
İşadamı Ali Ağoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre, önceki gün Kanyon’da görüntülendi. Birlikte sinemaya giren çift daha sonra Gina’da yemek yedi.

EN DOĞAL
Yapımcı Osmantan Erkır önceki gün Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Arkadaşlarıyla yemek yiyen Erkır, daha sonra Kanyon’da alışveriş merkezinde bir tur attı.


EN GÜLERYÜZLÜ
Cemiyet hayatının ünlü simalarından Nilgün Dereli, önceki gün Kanyon’daydı. Dereli, mağazaları gezdikten sonra bir kafede oturup kahve içti.