Cadde ŞEHiRLi ERKEĞiN TARZI

ŞEHiRLi ERKEĞiN TARZI

15.08.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Hatemoğlu, Hatem Saykı ve Html; klasik çizgilerini günün trendlerine uygun olarak yeniden yorumluyor.

ŞEHiRLi ERKEĞiN TARZI

Yeni koleksiyon, işte ve davetlerde giyilmek üzere çok fazla kullanım alanı olan sade bir şıklık sunuyor. Koleksiyonda şehirli erkeğin yaşam tarzından yansımaları bulabilirsiniz.

DENİZİN EŞSİZ RENKLERİNİ KEŞFEDİN
Roberto Bravo’nun, denizin uçsuz bucaksız maviliği ve mercanların renkleriyle sayısız hazineyi içinde barındıran ‘Le Grand Bleu’ koleksiyonuyla gözler bu sezon da üzerinizde olacak. Kolye, küpe ve yüzüklerden oluşan koleksiyon, feminen, çarpıcı çizgileriyle bu sezon da gerçek bir yıldız gibi parlamanızı sağlayacak.


ŞIK SAATLER HEDİYENİZ
Fever 2011 ilkbahar yaz koleksiyonunda yüzde 60’a varan indirim fırsatı var. Koleksiyonu oluşturan elbise ve bluzlarda yaz akşamları şıklığınız için tek omuzlu kesimler, volan ve fiyonk detayları ön planda. Şifon, ipek ve tül gibi transparan dokular, fırfır, plise ve nervürlerle dikkat çekiyor. Üstelik her 250 TL ve üzeri alışverişlerde birbirinden şık saatler hediyeniz.


GENiŞ ÜRÜN YELPAZESi
AK Anne Klein modelleri, feminen detayların etkisini fiyonk süsle-meler, saten, kadife ve dantel dokular, metalik renklerle taşı-yarak kış sezonunda yine kadın-ların beğenisini kazanacak. Marka; tokalar, zincirler, vintage süetler, deriler ve kısa kitten topuklarla sezon trendlerini yakından takip ederken, klasik tarzdan vazge-çemeyen kadınlar için geniş ürün yelpazesi sunuyor.