Cadde GÜNÜN MEKANI

GÜNÜN MEKANI

06.09.2011 - 20:47 | Son Güncellenme:

Beylerbeyi’nin nostaljik atmosferinde, insanı evinde hissettiren, sunduğu lezzetlerin yanı sıra ister televizyon izleyebileceğiniz, ister dostlarınızla sohbet edebileceğiniz sıcak ortamıyla dikkat çeken bir mekan, Beylerhane.

GÜNÜN MEKANI

BEYLERHANE
Kendine özgü kahvaltısından yemeklerine, salatalarından makarnalara, kırmızı ve beyaz et spesiyallerinden pizzalara, tatlılara kadar birçok çeşide sahip mönüde mutlaka damak tadınıza uygun bir lezzet bulabilirsiniz.
Beylerbeyi İskele Caddesi No: 19/A Üsküdar Tel: 0 216 321 22 06

GÜNÜN KİTABI

AKLINDAN BiR SAYI TUT
Bir adam, posta kutusuna bırakılmış imzasız bir mektup alır. Mektupta şöyle yazmaktadır: “Aklından herhangi bir sayı tut. 1 ila 1000 arasında herhangi bir sayı.” Adam öylesine 658 sayısını tutar. Not şöyle devam etmektedir: “Sırlarını nasıl bildiğimi göreceksin... Aldıklarını geri vereceksin, vermiş olduklarını aldığın zaman. Biliyorum ne düşündüğünü, ne zaman uyuduğunu, nereye gittiğini, nereye gideceğini. Seninle bir randevumuz var, Bay 658.” John Verdon’dan sıradanlıklara meydan okuyan ve kolay kolay unutmayacağınız bir roman. Koridor Yayıncılık, 20 TL

GÜNÜN ETKiNLiĞi
FARKINDA MISIN?

Engelli ve şiddete maruz kalmış hayvanlara dikkat çekmek üzere, 24 ünlünün engelli hayvanlarla birlikte çektirdiği fotoğraflar bugünden itibaren Nişantaşı City’s AVM’de sergileniyor. Tuna Arman’ın önderliğinde Metin Şentürk, Tan Sağtürk, Ege, Billur Kalkavan, Buket Uzuner, Bedri Baykam, Ömür Gedik, Reyhan Karaca, Hayko Cepkin, Zuhal Olcay, Fulden Uras, Faruk K, Betül Demir gibi pek çok ünlü ismin destek verdiği projenin segisi 11 Eylül’e kadar ziyaret edilebilir.