Cadde GÜNÜN MEKANI

GÜNÜN MEKANI

24.10.2011 - 20:33 | Son Güncellenme:

Yazın kır düğünlerine, kışınsa şirket yemekleri, partiler ve küçük davetlere ev sahipliği yapan mekan, 100 kişi kapasiteli.

GÜNÜN MEKANI

URZA

Haberin Devamı

Hafta içi ya da hafta sonu 30 kişiden başlayan davetler için restoran kapatılabiliyor.
Alakart hizmeti de sunan Urza, av etlerinin bulunduğu zengin mönüsüyle dikkat çekiyor. İstinye’deki Avcılık ve Atıcılık Kulübü içinde yer alan mekanda, güveçte bıldırcından fırında tavşan yahniye uzanan değişik tatlar sunuluyor. Osmanlıca, ‘hedef’ anlamına gelen Urza’da, gruba özel av etleri veya vejeteryan mönüler hazırlanıyor. Adres: Poligon Cad. No:1 İstinye Tel: 0 212 229 37 15

GÜNÜN KiTABI
KORUYUCU
Clara Gardner yarı melek olduğunu yeni öğrendi. Damarlarında melek kanının akıyor olması onu insanlardan daha zeki, daha güçlü ve daha hızlı kılmakla kalmıyor, ona verilen görevle bu dünyaya gönderilmesinin bir amacı olduğu anlamına da geliyor. Ancak sorun şu ki, bu görevin ne olduğunu kimse bilmiyor, öğrenmek de kolay değil.
Cynthia Hand’in yeni serisinin ilk kitabı, koruyucu melek Clara’nın kurallara uymakla kalbinin sesini dinlemek arasında kalışını anlatan bir aşk ve kader hikayesi. Doğan Kitap, 19 TL

GÜNÜN ALBÜMÜ
AKUSTiK YOL ŞARKILARI

80’li yıllarda Laura Branigan’ın sesinden tanıdığımız ‘Self Control’, geçen günlerde dağıldığını açıklayan R.E.M’in alameti farikası ‘Losing My Religion’, Toto’nun marş olmuş şarkısı ‘Africa’, bir Beatles klasiği ‘And I Love Her’, Grease müzikalinin favorisi ‘You’re the One That I Want’, Cyndi Lauper’ın unutulmaz aşk şarkısı ‘Time After Time’ yepyeni yorumcuların sesinden akustik düzenlemeleriyle bir araya geliyor.
Bununla beraber 70’ler ve 80’lerin klasikleri olmuş ‘Knockin’ On Heaven’s Door’, ‘Hallelujah’, ‘Wonderful Tonight’, ‘First Cut is the Deepest’ gibi yakın dönem hitlerinin de akustik kayıtlarını buluşturuyor ‘Akustik Yol Şarkıları’.
Yayınlandığı dönemde listebaşı olmuş ve artık birer klasik haline gelmiş 18 şarkının derlendiği albüm, hem yolda, hem de sakin ortamlarda dinlenebilecek kıvamda.