Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

02.01.2013 - 19:32 | Son Güncellenme:

Nakkaş’ın sahibi Fahri Aydoğdu’nun Adana’da kebap yapımını öğrenmesiyle başlayan macera, yıllar içinde profesyonelliğe dönüştü.

GÜNÜN MEKÂNI

NAKKAŞ KEBAP

Haberin Devamı

Adana kebabının spesiyal kabul edildiği restoranda et tavasının lezzeti de dikkat çekiyor. Çöp şiş, ciğer, kaburga, patlıcan kebap, beyti ve mezeleri de deneyebilirsiniz. Mekânın diğer önemli özelliği de pazar brunch’ları. Organik tarımla yetiştirilen sebzelerle hazırlanan sabah kahvaltısı serpme servis ediliyor. Domatesten, salatalığına, biberinden köy yumurtasına kadar her şey organik. Bin kişiye kadar hizmet veren restoranda toplantı, organizasyon ve düğün hizmetleri de veriliyor. Nakkaş Kebap’ta çocuklara özel oyun alanı da bulunuyor.
Adres: Gümüşyolu Cad. Eski Taş Ocağı Sok.
No: 27 Nakkaştepe Tel: 0 216 495 65 15

GÜNÜN SERGiSi

RESİMLİ METROPOL HİKAYELERİ

Bülent Deveci’nin sergisi, resimle sinemanın evliliğinden doğdu. Sanatçı, hikayeleri kurgularken sinemanın anlatım dilinden, kadraj ve detaylarda da resmin gücünden yararlandığını söylüyor: “Bu proje için animasyon filmi de çekebilirdim ama derdimi 30 tuvalle -ya da kareyle- anlatmayı seçtim. Süreç meşakatliydi, fakat sonuç tatmin edici oldu. Tüm sergi iki eşzamanlı paralel hikayeyle kurgulandı. Tuvallerim bu yönleriyle kendi içlerinde hikayeye sahipken, aynı zamanda sergi bütününde iki hikayenin parçası.”
8 Ocak’a kadar Taksim Metrosu Sergi ve Konferans Salonu’nda gezebilirsiniz.

Haberin Devamı

GÜNÜN KiTABI

AĞRININ KİTABI

Prof. Dr. Serdar Erdine, Türkiye’nin ağrı bilimi (algoloji) konusundaki yetkin isimlerinden. Yıllardır hem teorik hem pratik düzeyde, yurt içi ve yurt dışında ağrıları dindirmek için çalışıyor. Vücudunuzdaki her yerin ağrısı, nedenleri ve tedavisini bu kitapta bulabilirsiniz. Akut ağrılar, kronik ağrılar, nedense bir türlü tedavi edilemeyen ağrılar, bel ağrıları, baş ağrıları, romatizmal ağrılar, doğum ağrıları, psikolojik ağrılar, boyun ağrıları, göğüs ağrıları, kanser ağrıları ve hepsi... HayyKitap, 25 TL.