Cadde Sevgiliye

Sevgiliye

11.02.2013 - 20:55 | Son Güncellenme:

14 Şubat Sevgililer Günü için İstanbullulara küçük önerilerimiz var

Sevgiliye

HEP HATIRLAMANIZ iÇiN

Forum İstanbul, farklı bir hediyenin peşinde koşan sevgilileri hedefliyor. Sizin, Aşk Stüdyosu’nda dilediğiniz aşk şarkısını söylemeniz yeterli. Şarkılar, anında klip olarak montajlanıp, seslendiren kişi veya çifte DVD olarak hediye edilecek.

Haberin Devamı

HAYAL EDİN YETER

Yarın itibarıyla, Aqua Florya’da kurulacak dev perdenin önünde hayal ettikleri konseptte fotoğraf çektirerek sevgililer, istedikleri yerde olma şansı yakalıyor. 13-14 Şubat tarihlerinde 13.00-17.00 saatleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, anında hediye kazanıyor.

BOĞAZ’DA AŞK BAŞKADIR

Çengelköy kıyısındaki Sumahan on the Water Hotel’in restoranı Tapasuma, eşsiz Boğaz manzarası ve afrodizyak etkili lezzetleriyle Sevgililer Günü’ne hazır. Otelde konaklayanlara mönü, yüzde 20 indirimle sunuluyor. Bir bardak köpüklü şarabın da dahil olduğu mönünün fiyatı, KDV dahil 80 euro.

ROMANTİK ŞARKILAR
Yalın, 14 Şubat’ta İstanbul Maslak Refresh The Venue’de sevenleriyle buluşacak. Konserin başlama saati 21.00.

iTALYAN LEZZETLERi

Haberin Devamı

Napoli mutfağının özgün lezzetlerini sunan Fratelli La Bufala Trump Towers ve Akbatı restoranları, Sevgililer Günü için özel mönüler hazırladı. Trump Towers’daki mekanda yerli içki dahil kişi başı 125 TL’ye sunulacak yemeğe, eski 45’likler eşlik ediyor. Fratelli La Bufala Akbatı’daysa çiftler, kapıda şampanya ikramıyla karşıla- nacak. Sevgililere kalp şeklinde kurabiyeler de hediye edilecek.

“SIRADAKi GELSiN” DiYENLERE!
Alışveriş platformu bonubon.com, 14 Şubat’ta romantizm yerine eğlence isteyenler için alternatif bir parti düzenliyor. Virgin Radio işbirliğiyle Le Meridien İstanbul’daki Boaz Bar’da gerçekleşecek partinin ismi, ‘Who’s Next/Sıradaki’. Biletleri, site üzerinden 50 TL’ye temin edebilirsiniz.

ÖZEL GÜNE ÖZEL KONSER

Usta müzisyen Bülent Ortaçgil’le Birsen Tezer, Sevgililer Günü’nde garajistanbul’da. ‘Kimseye Anlatmadım’, ‘Çığlık Çığlığa’ ve ‘İstediğini Yap’ parçalarında ve birçok konserde bir araya gelen ikilinin, Tuborg sponsorluğunda gerçekleşecek konserinde kapılar saat 20.30’dan itibaren açılıyor. Bilet fiyatı, 40 TL.