Cadde 1 GÜN KALDI

1 GÜN KALDI

13.02.2013 - 19:57 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü programınıza ya da alacağınız hediyeye hâlâ karar veremediyseniz...

1 GÜN KALDI

ENERJİYİ PAYLAŞIN
Hem erkeklerin hem de kadınların kullanabileceği, enerjinizi artıracak Colantotte bileklik ve kolyeler, Boyner mağazalarında. Üstelik bir alana diğeri hediye.

Haberin Devamı

NET YÜZDE 50 İNDİRİM
Hatemoğlu’nda 2013 kış sezonunda yok yok. Koyu renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda, İtalyan kadife ceketler, palto, kaban ve kaz tüyü montlar ağırlıkta. Gömlekler 39.90, triko ve pantolonlar 49.90, takım elbise ve paltolar 199.50 TL’den başlıyor.

HEM YEMEK HEM KONSER
Hayal Kahvesi ArenaPark, Sevgililer Günü için hayalperestlere özel bir program hazırladı. Kişi başı 75 TL’ye afrodizyak mönü sunan Ataşehir’deki mekânda 22.30’da, Türk rock müziğinin öncü gruplarından Bulutsuzluk Özlemi sahne alacak.
Tel: 0 212 495 75 50

ALTERNATiF ÇOK
IKEA, Sevgililer Günü için sınırsız hediye alternatifi sunuyor. Şamdanlardan mumlara, çerçevelerden çeşitli aksesuarlarlara 9 bini aşkın ürün çeşidi arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız.

ALAÇATI KAÇAMAĞI
Tarihi Alaçatı evi Ev Bharat, Sevgililer Günü’ne özel bir paket hazırladı. Beldenin en yeni butik otelinde geçireceğiz iki günü hep hatırlayacaksınız.

GÜZEL VE SAF
Yalın, Cornetto’nun Sevgililer Günü için hazırladığı özel projenin hem müziklerini yaptı hem de ilk kez oyuncu olarak kamera karşısına geçti. Şarkıcı, ‘Aşktan Hikayeler’ temalı dört kısa filmin İstanbul ayağı ‘Güzel ve Saf’ta rol aldı.

KAZANAN SiZ OLUN
Capitol, çarpıcı dekor tasarımı ve herkesin aşkını duyurabileceği keyifli etkinliklerle Sevgililer Günü’ne hazır. Alışveriş merkezi, en güzel aşk mesajını yazan kişiye, dev ekranını açıyor; ayrıca kazanana sevgilisiyle birlikte Capitol Mezzaluna’da yemek hediye ediyor.

Haberin Devamı

OZAN DOĞULU SETiN BAŞINDA
Kanyon, ziyaretçilerini Ozan Doğulu’yu dinlemeye davet ediyor. Yarınki Doğulu konseri, 18.00-20.00 arasında.

AŞKA DAİR HER ŞEY
Mrs. Cupcake’te lezzet atölyesi, Zeynep Turan’la astroloji yorumları ya da Tarot Aşk Falı... Hepsi Sevgililer Günü’ne özel Trump Towers Mall’da. Üstelik yaptığınız alışverişle Mercedes A180 kazanma şansınız da var.

ÇARPICI BAKIŞLAR
Slazenger’ın iddialı 2013 optik koleksiyonu, çarpıcı bakışlar vaat ediyor. Yılın trend renkleri kullanılarak tasarlanan kemik gövdeli gözlükler, hem çok şık hem de spor çizgiler taşıyor.

Yazarlar