Cadde ‘Müzik yaşam kaynağım’

‘Müzik yaşam kaynağım’

16.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski sağlığına kavuşan Zerrin Özer, müzikle ayakta kaldığını söyledi. Şarkıcı, “Müzik yaşam kaynağım, nefesim” dedi

‘Müzik  yaşam kaynağım’

Geçtiğimiz yıl düştükten sonra belinden geçirdiği ameliyatın başarısız olması sonucunda tekerlekli sandalyeye mahkum olan Zerrin Özer, GZone dergisine konuştu. İyileşir iyileşmez ‘Harbiden Git’ adlı single’ını çıkaran şarkıcı, “Rahatsızlığımın tedavisi epey zaman aldı. Öncesi ve sonrasında televizyon ve TRT’dedeki programın yoğunluğu derken bir türlü fırsat olmamıştı. Şimdi sağlığım yerinde, yürüyebiliyorum, koşabiliyorum ve dans edebiliyorum. Bu pozitif enerjimi bir single ile taçlandırdım” dedi.

Haberin Devamı

‘Müzik  yaşam kaynağım’
Müziği hiç bırakmadığını söyleyen şarkıcı, “Müzik benim nefesim, yaşam kaynağım bazen içime kapanıp, kendimi dinlediğim zamanlar oluyor” diye konuştu. “Çocuğunuz eşcinsel olsa ne yapardınız?” sorusuna şarkıcı, “Onu anlamaya ve mutlu etmeye çalışırdım. Üzüntüsünü unutturmak için sarıp sarmalardım” yanıtını verdi.

‘Sanatçı siyasetten anlamaz’

Gezi Parkı zamanında dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini açıklamasından dolayı bazı kesimlerin eleştirdiği Özer, “İnsanların alkışlaması veya eleştirmesi beni hiç ilgilendirmiyor. Hayatım boyunca yüksek sesle yaşadım. Sevdiğimi de sevmediğimi de söyledim” açıklamasını yaptı. “Siyasi düşüncenizi paylaşmaktan çekinmediniz. Sizce bir sanatçı siyasetle ilgili yorum yapmalı mı?” sorusuna ise şarkıcı, “Hayatımda siyasi yorum yapmadım. Ben sadece birini sevdiğimden bahsettim. Sanatçı siyasetten anlamaz. Sanatçı duygusaldır. Hayatımı sevgiye göre yönlendirdiğim için gerçek sevdiklerime ‘Seni seviyorum’ demekten çekinmem. Titri beni ilgilendirmez” dedi.