Cadde 'Nilgün Belgün ile 4 Köşe'den rekor

'Nilgün Belgün ile 4 Köşe'den rekor

01.02.2017 - 15:12 | Son Güncellenme:

Tiyatro oyuncusu ve sunucu Nilgün Belgün, her perşembe saat 11.00-12.30 saatleri arasında yayınlanan ‘Nilgün Belgün ile 4 Köşe’ programı ile izleyicilerle buluşuyor.

Nilgün Belgün ile 4 Köşeden rekor

Nilgün Belgün ile hayata geçirdiği proje ile kadın programlarını dijital dünyaya taşıyan Migros, Türkiye’de ve dünyada perakende sektöründe bir ilke imza attı. Yemek, kişisel bakım, makyaj sırları ve sohbet köşesinden oluşan ‘Nilgün Belgün ile 4 Köşe’ programı büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

‘Nilgün Belgün ile 4 Köşe’ programı; bugüne kadar Nükhet Duru, Ayşegül Aldinç, Eda-Metin Özülkü, Saba Tümer, Burcu Esmersoy gibi sanat ve televizyon dünyasından değerli isimlerin yanı sıra Mehmet Coşkundeniz, Şems Arslan, Aşkım Kapışmak, Ender Saraç, Erkan Şamcı gibi sağlık ve kişisel gelişim alanlarında önde gelen isimleri ağırladı. 2 Şubat’ta yayınlanacak bölümde ise oyuncu ve sunucu Ebru Akel ile Beynine Format At, Sağlığına Format At ve Yıka Beynini kitaplarının yazarı Barış Muslu konuk olacak. Akel ile yeni projeleri ve annelik deneyiminin konuşulacağı programda, Muslu ile öfke kontrolü sağlamak, kıskançlıkları engellemek ve kilo vermek için nöro format sisteminin nasıl kullanılabileceği masaya yatırılacak.

Haberin Devamı

Özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi gören program, yayının ikinci haftasında gerçekleştirdiği canlı yayın ile iki gün boyunca Youtube Türkiye trend listinde birinci sırada yer aldı. ‘Nilgün Belgün ile 4 Köşe’, 5'inci bölümü ile toplam 600 bin kişi tarafından izlendi. Progmın 6'ıncı bölümü ise 1 milyon izlenme sayısıyla rekora ulaştı.