Cadde 'Saçımı sakalımı aşk acısından kesmiyorum'

'Saçımı sakalımı aşk acısından kesmiyorum'

16.08.2017 - 10:05 | Son Güncellenme:

Hayrabolu Belediyesi tarafından düzenlenen 27’nci Ayçiçeği Festivali’nde sahneye çıkan Koray Avcı, aşk hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Saçımı sakalımı aşk acısından kesmiyorum

Koray Avcı, geçtiğimiz günlerde Hayrabolu Belediyesi tarafından düzenlenen 27’nci Ayçiçeği Festivali’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Saçının ve sakalının neden yıllardır uzun olduğuna açıklık getiren Avcı, “Neden saçımı sakalımı kesmediğimiz soruyorlar. Buradan ilk kez açıklıyorum nedenini. Geçmişte aşk yaşadığım birinin saçlarının kesilmesine kıyamazdım. Kırıklarını bile aldırmazdım. O bir gün saçlarını kesti ve hayatımdan gitti. Ben de bir daha saçımı ve sakalımı kesmedim. O gittiğinden beri böyle uzatıyorum" dedi.

40 gündür rejim yapıtığını vurgulayan Koray Avcı, “94 kilo olmuştum. Böyle çıkmayayım sahnede insanların karşısına diye sporla birlikte rejim yapmaya karar verdim. 10 kilo verdim" şeklinde konuştu.

Başarılı şarkıcı, tarzıyla ilgili gelen soruları ise “Tarzım hep aynı. Siyah tişört, siyah şalvar. Koray avcı tarzı oldu. Bu siyahtişörtlerden 100 tane vardır dolabımda. Kendi tasarımım bu tişörtler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"KENDİME ÇOK KIZGINIM"

Gülben Ergen, Hayrabolu Belediyesi tarafından düzenlenen 27’nci Ayçiçeği Festivali’nde sahne performansı sergiledi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, yeni albümüyle ilgili detaylar verdi.

'Kalbimi Koydum' albümünün üzerinden geçen iki senenin olması gereken bir süreç olduğunu belirten Ergen; Onur Mete, Sezen Aksu, Ersay Üner ve Serkan Kaya gibi isimlerin şarkılarının da kasım ayında yayınlayacağı albümde olacağını söyledi.

Albüme alacağı şarkıların içine sinmesi gerektiğini dile getiren ünlü şarkıcı, düet gelip gelmeyeceği sorularına ise “Düeti ben belirlemiyorum. Şarkıyı stüdyoda okurken bir yakışıklı ses beliriyor ve düet ortaya çıkıyor. Stüdyoda saydığım isimlerden biriyle ani bir göz kontağı olursa her an çıkabilir" cevabını verdi.

Hayatında hiç çılgınlık yapmadığını söyleyen Gülben Ergen, “Sorumluluk duygum daima ağır bastı ve hep ayakları yere basarak geçen yıllarım oldu ama bu durumdan hiç memnun değilim" derken, "Çok kızgınım kendime, İnşallah bundan sonra bir çılgınlık yaparım da siz bilmezsiniz" şeklinde konuştu.

Sahne performansı sırasınsa hayranını sahneye çıkartıp birlikte dans eden Gülben Ergen, hayranının doğallığından çok etkilendi ve kendisine parmağındaki yüzüğü hediye etti.

Haberin Devamı

Konserde, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu tarafından gelen 'Çocuklar Gülsün Diye' projesi kapsamında Hayrabolu Belediyesi ile ortak bir anaokulu açma teklifi karşısında çok duygulanan Gülben Ergen, bu teklifi kabul ederek, açılışı kendisinin yapacağını açıkladı.