Cadde 'Survivor Yunanistan' şampiyonu belli oldu

'Survivor Yunanistan' şampiyonu belli oldu

18.07.2017 - 09:23 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, sunuculuğunu Sakis Tanimanidis'in yaptığı 'Survivor 2017 Yunanistan'da 6 aylık maraton sona erdi. SMS oylaması sonucu şampiyonluk ipini George Angelopoulos göğüsledi.

Survivor Yunanistan şampiyonu belli oldu

Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen 'Survivor Yunanistan' yarışmasında; George Angelopoulos ve Marios Loannides, isimlerini finale yazdırdı. Canlı SMS oylamasına çıkan ikiliden Angelopoulos, 'Survivor 2017' şampiyonu olmayı başardı.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI: GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Acun Ilıcalı, şampiyon olan George Angelopoulos'u sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Ünlü yapımcı, "Yunanistan şampiyonu George Angelopoulos'u gönülden kutluyorum. Final akşamı yüzde 70.5 izlenme payıyla Yunan televizyon tarihinin en yüksek oranına ulaşmamızı sağlayan yarışmacılarımıza, prodüksiyon çalışanlarımıza ve Yunan seyircisine çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Türk Survivor'lar ile Yunan Survivor'lar, iki gün boyunca yarışmış ve TV8'de ekrana gelen oyunları 2-0'lık skorla Türkiye takımı kazanmıştı. Oyun sonrası iki takım, şarkıcı Fedon eşliğinde iki ülkenin ortak lezzetleriyle donatılmış yemek ödülünü paylaşmıştı.

'Survivor 2017'de ise Adem Kılıççı ile Ogeday Girişken finale kalmış, canlı SMS oylamasında en çok oyu alan gönüllüler takımından Ogeday olmuştu.