Cadde 'Vatanım Sensin'de Okan Yalabık sürprizi

'Vatanım Sensin'de Okan Yalabık sürprizi

24.02.2017 - 12:37 | Son Güncellenme:

Kanal D'de yayınlanan iddialı yapım 'Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Okan Yalabık sürprizi olabilir. Dün akşam da 17. yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Vatanım Sensin dizisi yayına bir hafta ara verdiği öğrenildi. Merakla beklenen Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyi heyecanlandırdı.

Vatanım Sensinde Okan Yalabık sürprizi

Başrolde Halit Ergenç ve Berguzar Korel'in yer aldığı 'Vatanım Sensin' dizisi, dün akşam kolaj bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünün hikaye yazımında sorun çıktığı için yayınlanmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Vatanım Sensin, yeni hikaye yazımında sorun çıktığı için bu hafta yayınlanamıyor" ifadelerini kullandı.

Sina Koloğlu ayrıca, 'Vatanım Sensin'in oyuncu kadrosuna Okan Yalabık'ın katılabileceğini duyurdu. Bu durumda başarılı oyuncu, reyting rekorları kıran ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinden 4 yıl sonra Halit Ergenç ile yeniden bir araya gelecek.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMADI?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Vatanım Sensin dizisi ekrana bir hafta ara verdi. Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak’ın başrollerde olduğu Vatanım Sensin’in 17. ve yeni bölümü 23 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelmedi. Dizinin yapımcı firması tarafından yapılan açıklamaya göre, Vatanım Sensin dizisi çekimleri yetişmediği için bu hafta yayınlanmadı. Vatanım Sensin dizisi 17. yeni bölümüyle 2 Mart Perşembe akşamı Kanal D’de olacak.

VATANIM SENSİN 17. BÖLÜM FRAGMANI