Cadde 'Ve Mucizeydi Yaşamak' raflarda

'Ve Mucizeydi Yaşamak' raflarda

06.10.2016 - 16:00 | Son Güncellenme:

Uluslararası alanda bir çok başarılı çalışmaya imza atan Psikolojik Gelişim ve Aile Danışmanı Nur Meriç, ikinci kitabı 'Ve Mucizeydi Yaşamak' ile okuyucuyla buluştu.

Ve Mucizeydi Yaşamak raflarda

Nur Meriç'in ilk kitabı 'Dönüşüm Yolu'nda yer alan Dramatik Üçgen, Tesadüf Yok, Anlamlı Rastlantılar Var, Günümüzün Karması, Döngüsel Yaşamlar, Kendini Gerçekleştirme ve Anlam Krizleri gibi bölümler okurlar tarafından çok beğenildi. Bu konulara dair bilgileri daha detaylı ele alması gerektiğini düşünen Meriç, 'Dönüşüm Yolu’nu zenginleştirilmiş yeni bir kurguyla ve farklı bölümler ekleyerek 'Ve Mucizeydi Yaşamak - Gelis¸im Yolu' ismiyle okurlarının beğenisine sundu.

Haberin Devamı

‘Arunas Yayıncılık’ tarafından yayımlanan 'Ve Mucizeydi Yaşamak' yazarın öğrenim hayatı da dahil olmak üzere akademik çalışmalarından, bilimsel gözlemleri ve danışanlarının hikayelerinden oluşan bir kişisel gelişim kitabı olarak dikkati çekiyor. Meriç, kendi yaşanmışlıklarını da anlattığı kitabında, hayatından örneklerle okuyucuyla arasında bağˆ kuruyor.

Psikolojideki kuram ve teknikleri herkesin anlayacağı şekilde ifade eden Meriç, kitabının birçok yerinde annesinden alıntılar yapıyor. Kitapta bazı akademik bilgilerin günümüz konuşma dilinde, rahat ve akıcı anlatımla kullanılması, mesajların okuyucuya rahat geçmesini sağlayan bir unsur olarak öne çıkıyor.