Cadde 'Zengin değilim, toplu taşıma kullanıyorum'

'Zengin değilim, toplu taşıma kullanıyorum'

23.04.2016 - 15:06 | Son Güncellenme:

Şarkıcı İlyas Yalçıntaş, toplu taşıma kullandığını, insanların kendisini takside, metroda, metrobüste ve vapura gördüğünde şaşırdığını söyledi

Zengin değilim, toplu taşıma kullanıyorum

İnteraktif talk show 'Hadi Be'ye konuk olan şarkıcı İlyas Yalçıntaş, Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Hayatından çok fazla değişiklik olmadığını ve günlük hayatta halen toplu taşıma kullandığını belirten Yalçıntaş “Toplu taşıma kullanıyorum. Arabam yok ve çok zengin bir adam değilim. Bunu açıkça söyleyebilirim. 'Ünlü oldu parayı buldu' diye bir algı var. O eskidenmiş. Devir çok farklı bir devir. 'İnsanlar, ünlü olunca çok büyük paralar kazanıyorlar' diye düşünüyorlar. Kesinlike böyle bir şey yok" dedi.

İlyas Tüfekçi, "Taksiye, metroya, metrobüse ve vapura biniyorum. İnsanlar beni görünce şaşırıyor. Senin ne işin var burda? Sen İncir değil misin? diyorlar. Sanki benim girmem yasak,ünlüler toplu taşımaya binemez gibi bir durum mu var? Ben de senin ne işin var diyorum? Kimi zaman böyle komik durumlar oluyor. En çok metrobüsü kullanmayı seviyorum. Kalabalık olduğu için kimse kimseyi tanıyamıyor. İnsanlar kalabalıktan birbirlerinin yüzünü göremiyorlar” ifadelerini kullandı.

Yazarlar