Voleybol Tuğba Şenoğlu'ndan Daniele Santarelli yorumu! 'Nasıl tarif etsem bilemiyorum'

Tuğba Şenoğlu'ndan Daniele Santarelli yorumu! 'Nasıl tarif etsem bilemiyorum'

18.05.2024 - 00:27 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın yıldızlarından Tuğba Şenoğlu İvegin suskunluğunu bozdu. Tuğba Şenoğlu İvegin'in Daniele Santarelli ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Tuğba Şenoğlundan Daniele Santarelli yorumu Nasıl tarif etsem bilemiyorum

FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından Tuğba Şenoğlu İvegin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Soyadı konusunda yaşanan karışıklığa değinen Tuğba Şenoğlu İvegin, "Ben Tuğba Şenoğlu'yum. Spikerler de bu konuda sıkıntı yaşıyor. İvegin de eşimin soyadı. Niye 'Şenoğlu' yazdırmadın deniyor. Bana çok sorulmadığı için bilemedim. Sorulsa 'Şenoğlu' yazdırabilirdim. O anı ben kaçırmışım demek ki" ifadelerini kullandı.

Daniele Santarelli'nin kendisine güvendiğini hissettiğini belirten Tuğba Şenoğlu İvegin, "Daniele Santarelli'yi nasıl tarif etsem bilemiyorum, istediğim bütün özellikler onda var. Çünkü sahada bana sabrettiği zamanlar oldu, beni motive ettiği zamanlar oldu. Ben bir antrenörden bana güvendiği hissiyatını alınca gerçekten bambaşka bir Tuğba oluyorum. O güveni alınca ekstra bir performans sergileyebiliyorsun" dedi.

Haberin Devamı

Daniele Santarelli'nin kendisine motivasyon anlamında ekstra güç verdiğini vurgulayan Tuğba Şenoğlu İvegin, TRT Spor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"O yüzden Daniele Santarelli'yi ben çok sevdim. Ayça ile oda arkadaşıyız ona da hep övüyorum Daniele Santarelli'yi. Bana motivasyon anlamında ekstra bir güç sağlıyor."