Cadde3 çocuk tavsiyesi Elles'i güldürdü

3 çocuk tavsiyesi Elles'i güldürdü

20.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Açılış töreni için gittiği Kocaeli’nde ‘Filinta’ dizisinin setini de ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikizlere hamile olan Elles’e 3 çocuk tavsiyesinde bulundu

3 çocuk tavsiyesi Ellesi güldürdü

TRT’de yayınlanan Osmanlı polisiyesi ‘Filinta’nın çekimlerinin yapıldığı Seka Film Platosu’nu eşi Emine Erdoğan’la birlikte gezen Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan, oyuncularla da sohbet etti. Erdoğan, Es Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide ‘Anita von Wilhelm’ karakterini canlandıran Wilma Elles’e de vatandaşlık sözü verdi.
WIlma Elles’in bir ‘Türk gelini’ ve hamile olduğunu hatırlatan Emine Erdoğan, “Wilma, başkan en az üç çocuk istiyor” deyince Elles, “Zaten ikizlere hamileyim. İki tane daha istiyorum” yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez dizinin diğer oyuncularına esprili bir şekilde, “Bakın size sinyal veriyor” dedi.
Yönetmen Gökhan Erkut’un koltuğuna oturan Erdoğan, başrollerden Filinta Mustafa (Onur Tuna) ve Kadı Gıyaseddin’in (Mehmet Özgür) bir sahnesine imzasını attı. Cumhurbaşkanı, diziyle ilgili “Gerçekten dünya yapım standartlarında ve belki de üzerinde bir iş yapıyorsunuz. Herkesikutluyorum” dedi.

KEŞFETYENİ
Cannes'da bebek müjdesi! Kırmızı halıda açıkladı
Cannes'da bebek müjdesi! Kırmızı halıda açıkladı

Cadde | 24.05.2025 - 10:56

Başak Gümülcinelioğlu, Cannes Film Festivali'nde hamile olduğunu duyurdu.

Yazarlar