Cadde 30 yıl sonra yeniden ‘Evet’

30 yıl sonra yeniden ‘Evet’

21.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Selami Şahin ve eşi Didem Şahin 30 yıl önce evlendikleri Baltalimanı Portaxe’te sembolik olarak tekrar dünya- evine girdi.

30 yıl sonra yeniden ‘Evet’

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar’ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini çocukları Lider, Emirhan ve İrem yaptı. Eşini çok sevdiğini söyleyen Şahin, “Bu gece tekrar evlilik teklif ettim” dedi.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARI ŞAHİT OLDU

Selami - Didem Şahin çifti, evliliklerinin 30’uncu yıl dönümünde, aynı mekanda sembolik bir nikah kıydı. Bu kez ikiliye üç çocukları Lider, Emirhan ve İrem de eşlik etti

19 Mayıs 1985 yılında Baltalimanı Portaxe’de evlenen Selami ve Didem Şahin, önceki akşam yine “Evet” demenin heyecanını taşıdı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıydığı sembolik nikahta hem duygusal hem de eğlenceli anlar yaşandı. Çiftin şahitliklerini çocukları yaptı.
Selami Şahin, “İnşallah 30 sene sonra tekrar bir tören yapacağız. Eşimi çok seviyorum. Ona bu gece tekrar evlilik teklif ettim” sözleriyle aşkını dile getirdi.
Didem Şahin’se gazetecilerin “30 yıl önceki gelinlikle mi bu geceye katıldınız?” sorusuna, “Keşke öyle olsaydı. 30 sene önce evimize hırsız girdi ve gelinliğime kadar her şey çalınmıştı. O yüzden arkadaşım Tanju Babacan bu geceye özel bir gelinlik dikti” dedi. Şahin, evlilik cüzdanını almayı ve eşinin ayağına basmayı da ihmal etmedi. Geceye aralarında Ceylan, Hakan Ural, Selçuk Ural, Işın Karaca, Orhan Gencebay - Sevim Emre gibi isimlerin de olduğu pek çok ünlü katıldı.

Haberin Devamı

30 yıl sonra yeniden ‘Evet’