Cadde Acar iddiaları yalanladı

Acar iddiaları yalanladı

08.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kayahan’ın eşi İpek Açar, kızı Beste Açar Haravon’un öne sürdüğü iddialar karşısında avukatı aracılığıyla açıklama yaptı

Acar iddiaları yalanladı

Kayahan’ın vefatının ardından eşi İpek Açar’la kızı Beste Açar Haravon arasında miras kavgası başladı. Haravon, Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi’nde ‘terekenin tespiti’ davası açtı. Babasının ölümünden önce Kayahan - İpek Açar ortak hesabında 894 bin TL bulunduğunu kaydeden Haravon, bu miktarın kendisine 207 bin TL olarak bildirildiğini, hesaptan çekilen miktarın 687 bin TL olduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

‘Uyutulduğu iddiası da doğru değil’

İpek Açar ise, avukatı Özal Oğuz aracılığıyla iddiaları yalanladı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Müvekkilem İpek Açar aleyhine Beste Haravon tarafından asılsız ve çirkin ithamlarda bulunulmuştur. İzi bulunmasın diye hesaplardan çok yüksek miktarlarda nakit meblağların çekildiği, mal varlığıyla ilgili yanlış bilgi verildiği, elinden acele ve ısrarla vekalet alınmaya çalışıldığı iddiaları tamamen asılsızdır. Müteveffa Kayahan Açar’ın 20 Mart tarihinde uyutulduğu iddiası da doğru değildir. Hesaplar üzerinde yapılan tasarruflar, müvekkilem İpek Açar’ın yasal hakları kapsamında ve her aşamada Müteveffa Kayahan Açar’ın istek ve iradesine uygun olarak gerçekleştirilen tasarruflardır.”