Cadde Ahmet Kural'ın ilk vukuatı değil! Daha önce de olmuştu

Ahmet Kural'ın ilk vukuatı değil! Daha önce de olmuştu

01.11.2018 - 16:44 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Sıla, kısa süre önce yeniden barıştığı Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu ve üç ay koruma kararı aldırdı. Magazin basınının duayen ismi Ali Eyüboğlu, Ahmet Kural'ın daha önceki ilişkisinde de 'şiddet' haberleriyle gündeme geldiğini belrtti.

Ahmet Kuralın ilk vukuatı değil Daha önce de olmuştu

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Haber Global canlı yayınına telefonla bağlanarak, gündme bomba gibi düşen Sıla Gençoğlu-Ahmet Kural olayını değerlendirdi.

Haberin Devamı

"SILA ŞİKAYETTE BULUNMAKLA DOĞRU YAPTI"

Ali Eyüboğlu, "Sıla'nın yalan atmayacak biri olduğunu biliyorum. Bu hamlesinin doğru olduğunu düşüyorum. 'Geçmiş olsun' diyorum, onu tebrik ediyorum. Sıla 'toplumda küçük düşerim demeyip' şikayetçi oldu" dedi.

"BİRBİRLERİNİ DÖVÜYORLARDI"

Eyüboğlu, "Bu ilişkinin bitme sebeplerinden birinin şiddet olduğu zaten söyleniyordu. Ahmet Kural'ın sağlam kafayla bunu yapacağını düşünmüyorum. Ahmet Kural, daha önceki ilişkisinde de 'şiddet' iddialarıyla gündeme gelmişti. Dizideki rol arkadaşıyla ilişkisi olaylıydı. 15-20 günde bir karakolluk oluyorlardı, depresif bir ilişkileri vardı. Neredeyse birbirlerini dövüyorlardı. Sanıyorum bu kez de benzer bir şey oldu" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Usta gazeteci, "Ahmet Kural'ın yaptığı çok yanlış, bu kadar kadına şiddet olayları gündemdeyken yaptığı kötü örnek oldu" ifadelerini kullandı.