Cadde Ailenin küçüğü olmak

Ailenin küçüğü olmak

19.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

Ailenin küçüğü olmak

İletişim üzerine kurulmuş olan gazetecilik mesleğine genç yaşta başladığımı söyleyebilirim. Öğrenme ve çalışma arzumun her gün daha da arttığı Milliyet ailesinde en büyük şansım Cadde Yayın Yönetmenimiz Ali Eyüboğlu’yla çalışmak.

Haberin Devamı

Genç bir gazetecinin kalemini ve davranışlarını örnek alabileceği sayılı üstadın olduğu sektörde, hepimizin Ali abisinden tek söz duymak bile büyük şans. Mayıs ayında ‘Gece Hayatı’ adlı köşeyle başlayan köşe yazarlığı macerama imkan tanıyan ve tecrübelerinden faydalanmama izin veren Ali abi, geçen hafta Cadde tarihinde ilk kez gerçekleşen bir davetle Cadde yazarlarını bir araya getirdi.

Heybeliada’da bulunan Merit Halki Palace’da, Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davette kendi alanında uzman Cadde yazarları ve Milliyet yöneticileriyle bir araya geldi.

Kişisel diyalogların üst düzey olduğu ve tam bir aile ortamının hakim olduğu davette bir kez daha Cadde ailesinde olmanın gururunu yaşadım. Henüz yirmili yaşlarının başında olan biri için mesleki ve insani kazanılan bu tecrübeler için Cadde ailesine ne kadar teşekkür etsem az kalır.

Haberin Devamı

FOSİL TEKRAR HAYAT BULDU
Müzikseverleri Lana Del Rey, Demi Lovato, Katy Perry, David Guetta, Enrique Iglesias, Pitbull, Scorpions, Cranberries gibi dünya starlarıyla buluşturan Unilife’ın kurucusu Özgür İpekçi, İstanbul gece hayatına ‘Fosil’le tekrar merhaba dedi.
2013 yılında ilk olarak Karaköy’de dört katlı bir binanın ikinci katında açtığı Fosil adlı gece kulübünü, Galataport projesi dolayısıyla sene başında kapatmak zorunda kalan İpekçi, aynı bölgede daha önce makine satışı yapılan bir dükkanı satın alarak Fosil’i tekrar hayata geçirdi.
Geçen cuma günü yapılan açılış partisiyle 400 kişilik retro dekorasyonuna sahip yeni mekanıyla müşterilerine merhaba diyen Fosil, adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor. Rock’n Roll müzik anlayışıyla yola çıkan mekanda, İstanbul gece hayatında var olan birçok gece kulübündeki loca konseptini görmek daha da heyecanlandırıyor.
Mekan içerisindeki tuvaletlerin unisex olması ayrı bir detay olarak göze çarparken, kulüp içerisine yoğunluktan alınmayıp kapıda bekletilen müşterilere ücretsiz içecek ikram edilmesi dikkat çeken başka bir ayrıntı. Ek olarak bugün Küçükçiftlik Park’da sahne alacak olan Enrique Iglesias’ın hayranlarına ufak bir müjde vermek istiyorum. İspanyol şarkıcı adına konser sonrası Fosil’de özel olarak parti düzenlenecek.
SUNSET’TEN YEPYENİ KONSEPT
1994 yılından günümüze İstanbul gece hayatının önemli restoranları arasında yer alan Sunset Grill&Bar, yaklaşık iki aylık bir tadilat sonucu sonrası bünyesine Brasserie konseptini kattı. Öğlen saatlerine eklenen yeni soluk olarak tanımlanacak Brasserie, Dünya Mutfağı’na sahip yemekleriyle müşterilerini ağırlamaya başladı.
Fransız şef Fabrice Canelle’nin ellerinden çıkan yemeklerle misafirlerini ağırlayan Brasserie, aynı anda 100 kişiye hizmet verebiliyor. Sunset Grill&Bar’ın içerisinde ayrı bir konsept olarak detaylanan Brasserie, müşterilerine yakın zamanda farklı tatlar denetmek için Hong Kong’dan özel olarak Hiroki Takemura adlı şefi getirtti.
Yepyeni bir tatlı menüsü üzerinde çalışan şef Takemura, ay sonunda yeni lezzetleri Brasserie müşterileriyle paylaşacak.