Cadde Akalın’dan boşanma gözdağı!

Akalın’dan boşanma gözdağı!

20.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Demet Akalın, yeni Instagram hesabı açan eşi Okan Kurt’u uyardı. Şarkıcı, eşinin kızlara bakması durumunda, “Yakalarsam doğru Beykoz Adliyesi” diyerek boşanacağını belirtti.

Akalın’dan boşanma gözdağı

Demet Akalın, yeni Instagram hesabı açan eşi Okan Kurt’a gözdağı verdi. Şarkıcı, yaz boyunca konserler nedeniyle İstanbul’a gidememesi üzerine Twitter’dan sitem etti. Akalın, “İstanbul’u özledim. Neredeyse üç ay olacak. Bir daha bu kadar uzun süre ayrı kalmayacağım” yazdı. Bir takipçisinin, “Abla, Okan Abi’ye söyle Instagram’ın keşfet bölümünde çok güzel kızlar var. Eline bugün telefonu verme” demesine şarkıcı, “Baksın, ben öyle şeylere takılmam. Yakalarsam doğru Beykoz Adliyesi” diyerek boşanma konusunda uyardı.

Haberin Devamı

Takipçisine ayar

Akalın, daha sonra 10 bin TL’ye aldığı yüzüğü paylaşınca, takipçisinden gelen yoruma sinirlendi. Kolu yanık olması nedeniyle, “Keşke kendine o parayla yeni el alsaymış” mesajına şarkıcı, “İnşallah elin en kısa zamanda yanar. Yanık, öyle böyle bir acı değildir. Umarım o zaman yanan insanları anlarsın. Gerçekten yürekten yanmanı diliyorum” diyerek ateş püskürdü. Başka bir kullanıcının, “Yandığı nereden bilelim, kalbi kötü olmasa açıklama yapardı, beddua etmezdi” demesi üzerine Akalın, “Açıklama yapan fanıma, ‘sağ ol’ dediği için yedi bedduayı... Adamı çileden çıkarmayın” diyerek çıkıştı.