Skorer CANLI izle... Gaziantep BB Galatasaray seyret: beIN SPORTS 1 izle

CANLI izle... Gaziantep BB Galatasaray seyret: beIN SPORTS 1 izle

09.11.2019 - 19:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Gaziantep BB'nin konuğu oluyor. Geçen hafta aldığı galibiyetle rahat bir nefes alan Aslanla galibiyet serisine devam etmek istiyor. Taraftar da takımını yalnız bırakmak istemiyor ve maçı canlı izlemek istiyor.

CANLI izle... Gaziantep BB Galatasaray seyret: beIN SPORTS 1 izle

 

Fenerbahçe'nin 3 puanla ayrıldığı haftada Galatasray puan kaybetmek istemiyor. Sarı-kırmızılı kulüp bu hafta Gaziantep BB'ye konuk olurken alacağı 3 puanla kötü bulutları dağıtmanın peşinde...

Haberin Devamı

Taraftar heyecanlı ve maçı kaçırmak istemiyor. Gaziantep BB Galatasaray maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Gaziantep BB Galatasaray maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, tek maç, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 16 puan toplayan Galatasaray, 10. haftayı averajla 7. sırada bitirdi. Ligde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgisi olan Gaziantep FK ise aldığı 15 puanla 10. haftayı 9. sırada tamamladı.

Falcao, Şener ve Belhanda

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Belhanda, Radamel Falcao ve Şener Özbayraklı, Gaziantep FK maçında oynayamayacak.

Haberin Devamı

Aşil tendonundaki ağrısı nedeniyle yaklaşık bir ayı aşkın süredir takımla çalışamayan Falcao, Galatasaray'ın son 6 maçında görev alamadı. Kolombiyalı futbolcunun tedavisine İspanya'da devam ediliyor.

Ligde geçen haftaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Şener Özbayraklı da yarın sahadaki yerini alamayacak.

Babel ceza sınırında

Galatasaray'da Ryan Babel ve Younes Belhanda, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, yarın sarı kart görmeleri durumunda ligin 12. haftasındaki Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.