Şampiyonlar Ligi Real Madrid - Club Brugge: 2-2

Real Madrid - Club Brugge: 2-2

01.10.2019 - 18:27 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın grubunda yer alan Real Madrid Bernabeu'da 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Club Brugge ile 2-2 berabere kaldı.

Real Madrid - Club Brugge: 2-2

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın bulunduğu grupta yer alan Real Madrid, Bernabeu'da 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Club Brugge ile 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

İspanyol devi 9 ve 39. dakikalarda Emmanuel Dennis golleriyle ilk yarıyı 2-0 yenik tamamladı.

Ronaldo'yu taklit etti

21 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun gol sevincini Real Madrid'in eski yıldızı Cristiano Ronaldo'nun hareketleriyle yapması dikkati çekti. İkinci yarıda rakip kaleyi abluka altına alan Real Madrid, 56'da Ramos ve 86'da Casemiro'nun golleriyle beraberliği kurtardı: 2-2

Belçika temsilcisinde Ruud Vormer 84'te ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Son 6 sezonun 4'ünde kupayı müzesine götüren Real Madrid, ilk maçında Paris Saint-Germain'e 3-0 yenilmesinin ardından, ikinci maçından da galibiyetle ayrılamadı. Real Madrid, Avrupa turnuvaları tarihinde ilk kez art arda üç iç saha maçında kalesinde en az ikişer gol gördü.

Haberin Devamı

Diagne yedek

Galatasaray'ın Belçika ekibine kiraladığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, yedek kulübesinde görev bekledi. Bu sonuçla Brugge puanını 2'ye yükseltirken, Real Madrid ise ilk puanını aldı.

Real Madrid - Club Brugge: 2-2

 

Shakhtar Donetsk uzatmada kazandı

C Grubu'nda İtalya'nın Atalanta ve Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımları karşı karşıya geldi. İlk yarısı Duvan Zapata ve Junior Moraes'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona eren maçı Ukrayna ekibi, 90 5. dakikada Manor Solomon'un attığı golle 2-1 kazandı.

Ev sahibi Atalanta'da forma giyen Josip Ilicic, 16. dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

 

 

 

 

 

 

 

Yazarlar