Skorer Sissoko gün sayıyor!

Sissoko gün sayıyor!

16.11.2010 - 13:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de 4 futbolcunun biletini kesen teknik direktör Aykut Kocaman'ın kafasında tek bir isim var...

Sissoko gün sayıyor

Bilica, Santos ve Kazım gönderilecek. Juventuslu Sissoko ise F.Bahçeli olmak için gün sayıyor.

Haberin Devamı

Sarı lacivertlilerde ara transfer bir hayli hareketli geçecek. Takımdan ayrılacak isimler çok olacak ancak gelen isim sayısı 3’ü geçmeyecek.

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe’de, Gaziantespor maçının ardından hiç kuşkusuz oklar Aykut Kocaman’a çevrildi. Oyuna müdahalede gecikmesi, kadro seçimleri, sık sık yaşanan sakatlıkların faturasının teknik kadroya kesilmesi derken, müthiş bir rüzgarla yelkenlerini açıp göreve gelen Aykut Kocaman’a inanç nedense bir anda zayıfladı. Hiç kimse pencerenin diğer tarafından bakmıyor. Doğrudur; suçlu Aykut Kocaman gibi görünüyor. Ancak bir de yaşananların perde arkası var. Gelin bir de olaylara farklı cepheden bakalım ve Fenerbahçe’de neler oluyor inceleyelim...

Haberin Devamı

Sambacı Cristian’ı defterden sildi

AYKUT Kocaman, Cristian Baroni’yi kafasından sildi. Nedeni de çok açık. Saha içi ve dışındaki tavırlarıyla “Ben artık bu takımda olmak istemiyorum” mesajı gönderiyor. Aykut Kocaman üst üste yaşanan sakatlıklar yüzünden köşeye sıkıştı. O bölgede oynayabilecek olan Selçuk Şahin , Emre Belözoğlu ve Özer Hurmacı sakat. Alternatifi yok. Ne yapabilir? Aykut Kocaman’ı eleştirirken, Cristian Baroni’nin Gaziantepspor maçının 43. dakikasındaki 23 saniyelik pozisyondaki formsuz haline bakmakta büyük fayda var.

Brezilyalı’ya alternatif bulamadı

KOCAMAN’ın elinde alternatifi yoktu. Gökay’ı mı oynatsaydı. Belki Guus Hiddink geleceğin Milli Takımı’nın vazgeçilmezi olarak Gökay’ı görüyor. Sorarım sizlere hangi teknik adam daha bir maç oynamış Gökay’a güvenip, böylesine önemli bir maçta genç yeteneğini sahaya sürer. Aykut Kocaman, inanmadığı, güvenmediği, kafasından sildiği Cristian’ı oynatacağına Gökhan Gönül’ü orta sahaya çekebilirdi. Buca maçında bu alternatif düşünülmüyor değil. Pazartesi herkesin şaşıracağı bir Fenerbahçe sahada olabilir.

İlk yarı sonunda yolcu çok

İLK yarı sonunda takımdan ayrılacak isimler çok olacak ancak gelen isim sayısı 3’ü geçmeyecek. Cristian ve Santos’un maliyetleri ortada. Bu iki oyuncunun da gerekli maddi beklentiler karşılanmadıkça gönderilmesi zor görünüyor. Ancak yüksek maliyetine rağmen Cristian’ın gideceği kesin. Diğer taraftan kadroya giremeyip negatif enerjisini takıma yansıtanlar da bu fırtınadan nasibini alacaklar. Kazım da, Santos da, Bilica da bu takımdan devre arasında gidecek isimler.

Haberin Devamı

Yönetimin desteği sürüyor

F.BAHÇELİ yöneticiler Kocaman’dan umudunu Gaziantep yenilgisin rağmen kesmedi. Bir kısım çatlak ses çıksa da yönetimin ağır topları üstü kapalı olarak Niang, Dia, Yobo ve Stoch kalitesindeki oyuncuların ara transferde alınması taraftarı. Yöneticiler, takım içindeki sorunlar giderildikten sonra Kocaman’ın istediği takımı sahaya sürebileceği kararında birleşti.

Tek aday Mohamed Sissoko

ŞU an için Aykut Kocaman’ın kafasındaki tek isim Juventuslu ön libero Mohamed Sissoko. Bu transfer için “Bitti” diyebiliriz. Juventuslu yıldızın gelişi Kocaman’ın iki dudağının arasında. Sissoko Fransız olmasına rağmen babası Malili olduğu için Mali vatandaşlığını seçti. Fransa’da yetişen ve Fransızca konuşan Niang ve Dia ile çok iyi anlaşacağı kesin.

Haberin Devamı

Menajeri teklif etti

NİANG’ın ve Dia’nın da kefil olduğu Sissoko’nun menajeri oyuncusunu sarı lacivertlilere teklif etti. Juventuslu yıldızın gelişi Kocaman’ın iki dudağının arasında.

Yazarlar