Antalyaspor'da Genel Kurul'da 2 başkan adayı

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut ve yönetiminin seçimli olağanüstü genel kurul kararı sonrasında, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da genel kurul kararı aldıklarını açıklamıştı. Antalyaspor A.Ş.’de eski başkan Ali Şafak Öztürk’ün, Antalyaspor Kulübü Derneği’nde de Aziz Çetin’in adı geçiyor.

ANTALYA (İHA)
28 Ağustos 2018 - 10:48 | Son Güncelleme: 28.08.2018 - 10:55 |
A+A-
Haberler » Skorer » Futbol » Süper Lig » Anadolu Kulüpleri » Antalyaspor'da Genel Kurul'da 2 başkan adayı
Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut ve yönetiminin seçimli olağanüstü genel kurul kararı sonrasında, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da genel kurul kararı aldıklarını açıkladı. Başkanlıkta Antalyaspor A.Ş.’de eski başkan Ali Şafak Öztürk’ün, Antalyaspor Kulübü Derneği’nde de Aziz Çetin’in adı geçiyor.

Antalyaspor’da mevcut başkan Cihan Bulut ve Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır genel kurul kararı aldıklarını açıkladı. Bugün saat 12.00’de bir araya gelecek olan yönetim kurulu üyeleri olağanüstü genel kurulun tarihi belirleyecek.

Bu gelişme üzerine kırmızı-beyazlı kulübün eski başkanı Ali Şafak Öztürk de başkanlık sinyali verdi. Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına "Biz Antalyaspor'uz dedik bir kere" notunu düştü.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nde mevcut Başkan Nafiz Tanır’ın tekrar aday olmayacağı öğrenilirken, taraftar grupları ise Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin’in başkan olmasını istiyor.
Skorer.com sitesinde yer alan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir. Haberleri kaynak göstermeden kullanmayınız.
canlı skor
  • Evkur Yeni Malatyaspor0 - 0Ç.Rizespor16dk