Cadde Aramızda Kalsın son bölümde bomba olay

Aramızda Kalsın son bölümde bomba olay

29.09.2014 - 09:52 | Son Güncellenme:

Aramızda Kalsın dizisine yeni bir oyuncu alınırken son bölümde yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Aramız Kalsın'da Arife ve Mahir aşkını öğrenen Hüsne tavrını koydu. Müstakbel kayınvalidesinin gözüne girmek için yeni bir plan yapan Mahir her şeyi yüzüne gözüne bulaştırdı.

Aramızda Kalsın son bölümde bomba olay

Aramızda Kalsın” a genç oyuncu Sevcan Yaşar dahil oluyor. 2011 yılında Çin’de düzenlenen 23. Miss Model of World yarışmasında birinci olan Yaşar, Nehir karakterini canlandıracak.

Haberin Devamı

ARAMIZDA KALSIN YENİ BÖLÜM


Güzel oyuncu, sportif, atletik, komik ve tez canlı bir mimar olan Nehir’le izleyici karşısına çıkacak. Yolları kesişen Nehir ve Civan, birbirlerine bir kerelik iyilik yapmak üzere anlaşır, ancak bu bir kerelik iyilik ikisinin de hayatlarının değişmesine, yepyeni sorunlarla karşılaşmalarına yol açacaktır.

Başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Aramızda Kalsın’ın, senaryosunu Selin Tunç yazıyor, yönetmenliğini Güzide Balcı üstleniyor.

Arife ve Mahir aşkını öğrenen Hüsne tavrını koyar. Müstakbel kayınvalidesinin gözüne girmek için yeni bir plan yapan Mahir her şeyi yüzüne gözüne bulaştırır. Olaylar çıkmaza girdikçe, Hüsne ve Mahir arasındaki komik gerilim de tırmanmaya başlar. Hüsne, Halil’in neden İstanbul’a geldiğini anlamaya çalışırken Halil çeşitli önlemler alır. Bu arada gelme sebebini ortaya çıkaracak evrak Yunus'un eline geçince olaylar karışır. Bu sırada Hatçik Battal'ın Eğin'e taşınma şartını kabul eder. Halil, Yadigar’ı kendisi ile evliliğe razı etmenin planlarını yaparken, İlhan ustanın nikahı için uzaklara giden Yadigar ve Civan unutamayacakları romantik bir gece yaşar.

Aramızda Kalsın son bölümde bomba olay


Aramızda Kalsın, Star TV'de yayınlanan, TMC Film yapımcılığında ekrana gelen, senaryosunu Selin Tunç'un kaleme aldığı, Hatice Memiş'in yönetmenliğinde başlanılan, 16.bölüm itibariyle ise Güzide Balcı'nın yönetmenlik koltuğuna oturduğu, başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un paylaştığı, Perşembe akşamları ekrana gelen, komedi türündeki televizyon dizisidir. Eski adı "Yadigar" olan dizi, sonrasında "Aramızda Kalsın" adını almış ve ilk bölümü 19 Eylül 2013 Perşembe akşamı yayınlanmıştır. 4x4 grubunun solisti Deniz Tuzcuoğlu'nun dizi için özel olarak yazıp bestelediği "Yadigar" adlı parça ve Aytuğ Yargıç tarafından bestelenen diğer fon müzikleri birleştirilip, diziye özel bir albüm çıkarılmıştır. Yonca Lodi tarafından seslendirilen parça, 10. bölümün son sahnesinde yayınlanmış, izleyenlerin beğenisini kazanmış ve sosyal medyada da adından sıkça söz ettirmiştir.

Konu: Gaziantep'te yaşayan ve iki çocuk sahibi olan Yadigar'ın hayatı, 12. evlilik yıldönümünde değişir. Kocası Halil'in onu aldattığını öğrenir ve çocukları Yaren ve Yunus'u da alarak babasının evine gider. Orada da üvey annesi tarafından istenmediğini anlayan Yadigar, geçmişi yad etmek için annesinin eski sandığını kurcalar ve bir mektup bulur. Annesinin ona emanet bıraktığını, emaneti verdiği kişiye; ona ve Yadigar'a sahip çıkmasını ister.Yadigar hiç boş durmadan annesi Refika'nın süt kardeşi Hüsne'ye bıraktığı emanetin peşine düşer. Emaneti saklayan Hüsne ve Bahattin Celepoğlu'nun tek derdi ise, batmak üzere olan et lokantalarını kurtarmaktır. Hüsne umudunu yıllar önce İtalya'ya gitmiş şef olan erkek kardeşi Civan'a bağlar. Civan İstanbul'a dönecek, lokantanın başına dönecek ve nihayet Hüsne ve Bahattin'e rahat nefes aldırabilecektir. Bir tarafta gelmesinden en çok korktukları Yadigar, diğer tarafta binbir zorlukla eve getirdikleri Civan... İşte bundan sonra Celepoğlu ailesi için her şey değişir. Dertler, bundan sonra ailenin peşini bırakmayacaktır.