Cadde Aramızda Kalsın son bölümde neler oldu?

Aramızda Kalsın son bölümde neler oldu?

13.11.2014 - 09:34 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Aramızda Kalsın dizisi 44. yeni bölümü ile sizlerle buluştu. Son bölümüyle dün akşam ekrana gelen dizide Hüsne yine Hüsne'liğini yaptı. Celepoğlu ailesine hem büyük bir sevinç hem de şaşkınlık yaşattı...

Aramızda Kalsın son bölümde neler oldu

Her Perşembe akşamı Star TV'de ekrana gelen Aramızda Kalsın dizisi bu haftaki bölümü yayınlanmadı. Merakla beklenen dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı yönünde henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Aramızda Kalsın 6 Kasım'da yayınlanması beklenen yeni bölümü Beşiktaş'ın UEFA Kupası maçı nedeniyle bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merakla bekleniyor.

Kız mı Oğlan mı?

Celepoğlu ailesi nefesini tutmuş, Hüsne’nin doğumdan çıkmasını beklemektedir. Bahattin 'canigi' için korku içindeyken, Hüsne yine Hüsne'liğini yapacak, en minik Celepoğlu ailesine hem büyük bir sevinç hem de şaşkınlık yaşatacaktır.

Minik Celepoğlu'nun katılmasıyla ev daha da şenlenir. Sesi soluğu çıkmayan bebek, Behiye'nin ziyaretiyle ağlamaya başlar. Bir türlü susturulamayan bebeği susturmayı tek başaran Tolik Kafa Mahir olacaktır. Bu başarısıyla Hüsne'nin gözbebeği haline gelen Mahir'in tek sıkıntısı, Civan'ın lokantasında çalışmaya başlayan ve bebek sayesinde eve de sızan yakışıklı Yağız'dır.

Minik Celepoğlu herkesin neşe kaynağı iken bu duruma bozulanlar da olur. Yunus pabucunun dama atıldığını düşünüp tehlikeli bir işe kalkışır. Yadigar'ın imdadına yine Civan yetişir.

Gizli nikah yapmış olan Ali ve Ceylan ise doğumu öğrendiklerinde büyük bir risk alır. Bu risk onlara pahalıya mal olacaktır.

Haberin Devamı

ARAMIZDA KALSIN SON BÖLÜM