Cadde Bayram Bodrum’da yaşanacak

Bayram Bodrum’da yaşanacak

31.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı’nda ünlü isimlerin çoğu bu defa tatilcilerin akın ettiği Bodrum’da sahneye çıkacak. Şarkıcılar hem gece hem de gündüz performanslarıyla hayranlarını eğlendirecek

Bayram Bodrum’da yaşanacak

Yarın başlayacak Kurban Bayramı’nda şarkıcılar ağırlıklı olarak Bodrum’da sevenleriyle buluşacak. Tatilcilerin ilgi odağı olan Bodrum’da ünlü savaşları yaşanacak. Bayramın birinci günü Bodrum Antik Tiyatro’da Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği konserde Sıla, sahne alacak. Aynı yerde ikinci gün ise efsane grup MFÖ hayranlarına seslenecek. Bodrum Marina’da yer alan Bodrum Pier’de birinci ve üçüncü gün, ‘Salı Sallanır’ konseptiyle Yeşim Salkım, Eda-Metin Özülkü ile Ferda Anıl Yarkın konserleri olacak. Bodrum Pier’de ayrıca Nükhet Duru ve Gökhan Sezen de sahne alacak. Bodrum’un eğlence merkezlerinden biri olan Hazine’de yarın Project, sevenlerinin karşısına çıkarken, ikinci ve dördüncü gün Özay Bakır, üçüncü gün ise Boygar mikrofon başında olacak. Rixos Premium Bodrum’da birinci gün Sibel Tüzün’ün yanı sıra bayram boyunca, Tuğba Özerk, Moğol Akrobasi Sirki gösterisi ve Sinan Erkoç tatilcileri coşturacak. Titanic Deluxe Bodrum’da ise Sibel Mirkelam, Glamorous Girl, Sibel Tüzün ve İskender Paydaş, bayram boyunca sevilen parçalarını seslendirecek.

Haberin Devamı

Beach savaşları

Gece sahnelerinin dışında, öğle saatlerinde beach’lerde de yıldız isimler olacak. Hadise, ablasının sahibi olduğu LaPlaj’da ikinci gün sahneye çıkarken, ilk gün Gülşen şarkılarıyla sevenlerini eğlendirecek. Yaz boyunca ünlü isimleri ağırlayan Tren Beach’de sırasıyla Kemal Doğulu, Berkay, Murat Dalkılıç ve Demet Akalın çıkacak. Zayo Beach’te ise Ayşe Hatun Önal, DJ Abdullah İnal ve Erdem Kınay performans sergileyecek.

Sanatçıların bayram takvimleri

Cem Belevi: 1 Eylül İzmir Dikili Depo-2 Eylül Çeşme Kafe Pi

Altay: 2 Eylül Antalya Sueno Side-3 Eylül Sueno Delux Belek

Funda Arar: 2 Eylül Kıbrıs Merit Park

Volkan Konak: 2 Eylül Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel

Aleyna Tilki: 2 Eylül Kastamonu Bozkurt Belediyesi

Haberin Devamı

Merve Özbey: 2 Eylül Avşa Adası Liatris Clup-3 Eylül Ayvalık Garden Clup

Fatma İşcan: 1 Eylül Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel

İrem Derici: 2 Eylül Grand Pasha Girne Hotel’de