Skorer Sion Fenerbahçe kardeşliği

Sion Fenerbahçe kardeşliği

03.01.2012 - 10:35 | Son Güncellenme:

Sion Başkanı, UEFA ve FIFA'yı 'Bundan sonra onlara rahat uyku yok' diye tehdit etti, F.Bahçe ile ortak hareket edeceklerini açıkladı.

Sion Fenerbahçe kardeşliği

Sion'un Başkanı, UEFA ve FIFA'ya karşı Fenerbahçe'nin de üyesi olduğu 'Avrupa Kulüpler Birliği' ile ortak mücadele edeceklerini duyurdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Sion, UEFA ve FIFA'ya karşı ortak hareket edecek. İki kulüp Avrupa Kulüpler Birliği'nin çatısı altında hukuk mücadelesini sürdürecek.
Fenerbahçe'nin avukatı Emin Özkurt toplantıya katılıp, Birliğin Başkanı Rummenigge'den destek almıştı.
Özkurt'un ardından Sion Başkanı Christian Constantin de Avrupa Kulüpler Birliği'nin çatısı altına girdi.

FIFA'nın "13 Ocak'a kadar Sion sorununu çözmezseniz ihraç edilirsiniz" tehdidi üzerine İsviçre Federasyonu, Sion'un 36 puanını sildi. Buna çok kızan Sion Başkanı Christian Constantin, UEFA ve FIFA yönetimlerini 'Bundan sonra onlara rahat uyku yok' diye tehdit etti.

Artık günleri sayılı

'Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Rummenigge de dahil büyük kulüplerin desteğini aldık. Birlik üyeleri bizi savaş için yüreklendirdi.
Kimse unutmasın ki futbolcuları kulüpler yetiştiriyor, ücretlerini ödüyor ve UEFA ve FIFA'nın hayatta kalmasını sağlıyor. Bu insanlar da kendi rüşvet çamurlarının içinde olmalarına rağmen diktalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sistemin nasıl işlediğinin ortaya çıkması uzun sürmeyecek. Sizi CAS'a gitmeye mecbur bırakan kararlar alıyorlar ve orada kaybediyorsunuz. CAAS bağımsızlığında ısrar ediyor ama kimse aptal değil. Kendilerine bakmak zorundalar, günleri sayılı."

Yazarlar