Cadde Arka Sokaklar son bölümde Rıza Baba iş başında !

Arka Sokaklar son bölümde Rıza Baba iş başında !

05.10.2014 - 14:51 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar bu hafta heyecanlı ve bol aksiyonlu sahnelerle ekrana geldi. Rıza Baba ve ekibi Mahur'u yakalayıp şebekeyi çökertmenin peşinde. Arka Sokaklar son bölüm hakkında detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar son bölümde Rıza Baba iş başında

Ekranların rekolar kıran dizisi Arka Sokaklar da yine ekrana kilitledi. bu haftaki bölümde yaşanan sahneler diziye damga vudru. Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bu hafta bol aksiyonlu geçti.

Haberin Devamı

Rıza Baba ve ekibi Mahur'un peşinde.. Mahur'u yakalayıp şebekeyi çöketmert isteyen ekibin heyecanlı sahneleri bu hafta da kaldığı yerden devam etti. Dizinin son bölümünü izlemek için haberimideki linki tıklamanız yeterli...

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM

Tam 9 sene önce hayatımıza giren dizide bu sezon da yenilenen oyuncu kadrosu ve heyecanlı hikayeleriyle ekranda... Sezonun detaylarını dizinin demirbaşları Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’a sorduk; ekibe yeni katılan Müge Boz, Beril Kayar ve Can Nergis’le kemikleşmiş ekiple uyum sürecini konuştuk.

Dokuzuncu sezonunuza başlıyorsunuz, “Arka Sokaklar”ın bu kadar uzun soluklu olmasını neye bağlıyorsunuz?

- Özgür Ozan:

Biz sıkıldıkça kadın oyuncuları değiştiriyoruz sanırım (gülüyor). Şaka bir yana hâlâ heyecanlıyız, yeni gelen arkadaşlarımız daha da heyecanlıdır diye tahmin ediyorum. Bizi ayakta tutan bu heyecan... Artık yolu yarıladık ama, 18. sezonda diziyi bitiririz herhalde.

Haberin Devamı

- Şevket Çoruh:

Ben bu sezon için çok heyecanlıyım. Zafer abiyle yeni tanışmış gibiyim (gülüyor). Bunun en büyük nedeninin Türker İnanoğlu gibi bir yapımcı olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işlerin üçte ikisi tutmuş bir yapımcı. Bir işin tutması için elbette senaryo, oyuncular falan önemli... Tabii “benim” bu işin içinde yer almam da en büyük neden bence (gülüyor).

- Zafer Ergin:

Bence bu dizinin bu kadar tutmasının nedeni canlandırdığımız karakterlerin yaşamın içinden olması. Halkın içinden insanları canlandırdığımız için izleyiciler ister istemez bu durumu sevdi. Sekiz sene boyunca yayın günümüz de değişti, yayın saatimiz de... Buna rağmen izleyici bizi hiç bırakmadı.

Artık aile gibi olmuşsunuzdur herhalde...

- Şevket Çoruh: Nasıl olmayalım, annemden çok Ozan’ı görüyorum (gülüyor). Hem işte hem de iş dışında diğer oyuncu arkadaşlarımızla sıklıkla görüşüyoruz.

- Özgür Ozan: Ben de çok heyecanlıyım, sanki bu diziye ilk defa başlamış gibiyim.

Türk izleyicisi polisiye dizileri nedense çok tutuyor...
- Zafer Ergin: Türk toplumunun polisiye dizilere zaafı var. Hele hele polisiyenin içinde sosyal sorunlar da yer alıyorsa, daha da çok hoşlarına gidiyor. Şanslıyız ki insanlar bizi çok samimi buldu ve izlemeye devam ettiler. Bunda da senaryo, oyuncu ve yapımcı üçlemesinin büyük payı var. Bu üç denklemi tutturursanız televizyonda başarıyı yakalayabiliyorsunuz.

Yazarlar