Cadde 'Artık daha cesur bir Sevcan Orhan göreceksiniz'

'Artık daha cesur bir Sevcan Orhan göreceksiniz'

26.11.2018 - 07:46 | Son Güncellenme:

Türk Halk Müziği'nin başarılı kadın sesleri arasında gösterilen Sevcan Orhan, yenilenen repertuvarı ile ilk sahnesini Etiler My Cabaret'te gerçekleştirdi.

Artık daha cesur bir Sevcan Orhan göreceksiniz

Program öncesi kulisinde basın mensuplarını ağırlayan Sevcan Orhan, "Bugün Sezen Aksu'dan Müslüm Gürses'e geniş bir yelpazede hazırladığımız yeni repertuvarımızla ilk konserimiz. Açıkçası heyecandan dizlerim titriyor. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

"Tarzınızda bir değişikliğe mi gidiyorsunuz?" sorusuna ünlü şarkıcı, "Elbette hayır. Türkülerden kopmak mümkün mü? Lakin yenilenmek ve tazelenmek güzeldir. Farklı şeyler denemek de öyle. Üstesinden gelebileceğimi düşündüm. Bu konuda herkes bana oldukça müsamahakar ve olumlu yaklaştı. 'Artık daha cesur bir Sevcan Orhan göreceğiz' diyelim" şeklinde yanıt verdi.

Röportajın ardından sahneye çıkan Sevcan Orhan, bir dönem Müslüm Gürses'in de yorumladığı 'Haydar Haydar'ı seslendirirken duygu dolu anlar yaşadı. Rahmetli Müslüm Ağabey yaşasaydı da, ondan dinleseydik bu türküyü. Yeri asla dolmayacak bir insan. Bu kadar acı çekip, bu kadar şeker bir insan olmak her yiğidin harcı değildir. Kendisini rahmetle anıyorum. Nurlar içinde uyusun.

Haberin Devamı

Salonda büyük bir alkış tufanı koparan Sevcan Orhan, "Bu alkışlar bana değil, Müslüm Gürses'e" diyerek ellerini gökyüzüne kaldırdı.